.

.

New
GKEEMARS 10 бр. Мини-Компактни Конектори Конектори, Рычажные Конектори на Проводници, Комплект електрически конектор (3 9)

GKEEMARS 10 бр. Мини-Компактни Конектори Конектори, Рычажные Конектори на Проводници, Комплект електрически конектор (3 9)

BGN 10.39

Налично
Налично

Номинален ток : 32 A.Съединител GKEEMARS за връзка плетеного и плътен тел, както и кабели с различни размери.Всяка връзка, независимо от шрапнели, различни кабели, се обработват отделно, че повишава нивото на безопасност и качеството на продуктите.Сигурност и надеждност : Лоста тел GKEEMARS идва с рычагами синьо и оранжево на цветя, които ще ви помогнат да се ясно и просто да сортирате кабели, ефективно извършване на бърза инсталация (избягване на всякакви грешки).BV : 0,2 ~ 4 mm2 / AWG24-12.Подходящ за тел с размер на 0,2 ~ 4 mm2/AWG24-12. RV : 0,2 ~ 2,5 mm2 / AWG24-14.Характеристики на продукта : Конектор за свързване на лост GKEEMARS вместо традиционния електрически лента и електрически задника конектор обрат-тип, технологична иновация намалява времето за свързване на 70%. Практичен и многократна употреба : Комплект конектори GKEEMARS може да се използва за свързване на двигателя, електрически контрол на източника на храна, домакински уреди, осветление, механизми и други детайли за свързване на проводници.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория