.

.

New
Тематичен Фон Велик Гэтсби Ретро Бурните 20-те години на Черното Злато, Произведения на Събитието, Декорация на партита За Възрастни, Фотобудка, Банер, Аксесоари 7x5FT

Тематичен Фон Велик Гэтсби Ретро Бурните 20-те години на Черното Злато, Произведения на Събитието, Декорация на партита За Възрастни, Фотобудка, Банер, Аксесоари 7x5FT (7x5FT)

BGN 9.33

Налично
Налично

Материал : винил; Размер : Ш x Г = 2,1 м x 2,5 м (7x5 фута) издръжлив, устойчив на износване, ясна, без отблясъци и т.So ние трябва изпращане на стоките в сгънат вид.Време за обработка е 2 дни. Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер (5x10ft, 8x8ft, 10x10ft, 10x20ft), също можем да отпечатвате вашето собствено изображение като фон; Двустранен винил фон на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда.Характеристики : Светопоглощающий материал, не отразява светлината.Причина : Идеален за снимки на открито, стрелба, сватба, партита, рожден ден, фестивали, видео, ТЕЛЕВИЗИЯ на живо, You Tube, новородени, деца и някои други случаи.Тази лека кърпа, ще ви даде силен ярък цвят, който сте търсили като фон. Материал : Тънък винил пластмаса плат (не изчезва).Причина : Идеален за снимки на открито, стрелба, сватба, партита, рожден ден, фестивали, видео, ТЕЛЕВИЗИЯ на живо, You Tube, новородени, деца и някои други случаи.Висока резолюция и качество на Него може да се почистват с вода, лесно се поддържат чисти (Забележка : фон не е водоустойчива). Материал винил, не изчезва. Тъй като ние добавяме доставка, може да има малки проблеми с гънки, моля, приемете, благодаря!!!.Ако там има бъркотия, просто вземете влажна кърпа с вода и / или мек почистващ препарат (като сапун) и избършете дочиста. издръжлив, устойчив на износване, ясна, без отблясъци и т. Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид, тъй като според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде по-1. На фона на този размер не е пълнозърнест.Висока резолюция и качество на Него може да се почистват с вода, лесно се поддържат чисти (Забележка : фон не е водоустойчива).Подходящ за студийната, клубна, событийной или домашна фотография, красив, универсален фон и произведение на изкуството, материали от висококачествена тъкан, цифров фон с ярък цвят, богат модели, реалистичен. Задники не е с висока разделителна способност, ще бъде донякъде условно, така че за снимане се нуждаят разстояние.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория