.

.

New
Avezano Бял Цветен Фон за Вечерта Фотосесия, Сватбена Декорация Стена на Булчински Душ Декорация на Партита Фон За Снимки Бели Рози, Цветни Фонове Портретна фотографи?

Avezano Бял Цветен Фон за Вечерта Фотосесия, Сватбена Декорация Стена на Булчински Душ Декорация на Партита Фон За Снимки Бели Рози, Цветни Фонове Портретна фотография студио (10x7ft)

BGN 0.67

Налично
Налично

☆ Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка, джоб за овчарски скок или скоби в комплекта не са включени ☆ Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално. Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистично цветен фон. ✪ Характеристики : ☆ Безшевни, лек, здрав и удобен за съхранение и пренасяне. ✪ Материал : винил плат.За облекчаване на транспорт и опаковка, изпратете стока в сгънат вид. ✪ Топли съвети : ☆ Премахване на гънки : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не навреди на изображение. ✪ Сцена : идеален за професионални фотографи, декоративен фон за парти по случай рожден ден, снимка фон за портрет на бременни, фотобудки за сватбени партита, декори за фотография за Деня на майката и на фона на видео.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория