.

.

New
BELECO 5x3ft Текстилен Хокей Спортен Фон за снимки Хокеен Стадион Арена на Фона Ледена пързалка на Осветление на сцени на светлината на Прожекторите Мач Игра Фон Фотосе?

BELECO 5x3ft Текстилен Хокей Спортен Фон за снимки Хокеен Стадион Арена на Фона Ледена пързалка на Осветление на сцени на светлината на Прожекторите Мач Игра Фон Фотосесии на Новородени Момчета на Рожден Ден Студиен

BGN 2.33

Налично
Налично

Хокей спортен фон от плат BELECO много мека, здрава и многократна употребаНе показва и не выцветающий. 【Прилагането на】 : Украса за снимки на празници и партита, за фон, за рожден ден, сватба фон, фотосесии на новородени деца, новородените селфи, подпори за фотобудки, вътрешна и външна фотография, на среща с мащабиране, видео екрани, фестивални дисплеи.Тя може да се използва като гоблени, покривки, тапети за декорация на стените на стаята и т.Материал : подобрена полиестерен плат * Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове.Добре дошли в BELECO Background Store, ние сме една фабрика, и у нас има много красиви декори за снимки на всички случаи на живота си.Може да се глади и пере.Съдържание на пакета 1.Като размер, така и изображението може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите изисквания.【Размер 】 : 5x3 фута (ШхВ) / 1,5 м x 1 м / 59 см x 39 см. 【Материал 】 : усъвършенстване на полиестерен плат.Добър ъгъл за стрелба ще получите зашеметяващи снимки. фотофон от полиэстеровой тъкан (сгъваема).Моля, изпратете ни съобщение с размер, образ и вашите изисквания, преди да плати. Скоби или стойка в комплекта не са включени. * Леки, трайни и многократна употреба. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове. * Удобна переноска и съхранение.Умения за вземане на картина Ви е необходимо да се спазва определено разстояние при използване на фон за снимки. 【Услуги】 : Поддръжка на персонални настройки!Ако имате някакви въпроси относно нашите красиви декори, просто първо да се свържете с нас, вие ще получите задоволителен отговор в рамките на кратък период от време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория