.

.

New
balacoo 2 бр. Фон Каменна Плоча Стъклена Купа за риба Стъклени Съдове за Влечуги Фона на Терариума с 3D Фон за Аквариум за Декорация на околната Среда на Змии Тапети Резе?

balacoo 2 бр. Фон Каменна Плоча Стъклена Купа за риба Стъклени Съдове за Влечуги Фона на Терариума с 3D Фон за Аквариум за Декорация на околната Среда на Змии Тапети Резервоар за Костенурки Пу

BGN 1.33

Налично
Налично

ДЕКОРАТИВЕН ФОН за ТЕРАРИУМА - Използване на висококачествени материали осигурява дълъг живот и декоративна практичност на този глоба фон за аквариум фон за аквариум с влечуги - креативен начин да се допълнят вътрешен дизайн на вашия терариум с влечуги.На ФОНА на ДЪСКАТА ЗА АКВАРИУМИ - Вдлъбнати и изпъкнали, видими, ясни очертания.Информация за стоки Фонова дъска за терариум от корк може да приклеиваться до стъклото след контакт с вода, отстранява се без остатък.На ФОНА на ТЕРАРИУМА - Благодарение на ярките цветове и подробно ориентирани изображения картина се получава чиста и красива, увеличаване на визуална дълбочина на аквариума.декорация на сцена аквариум с рибки, аквариум, аквариум с костенурки, кутия за влечуги.Накарайте вашия домашен любимец усетите, че той се е върнал в природата.Липса на неприятна миризма и абсолютно никакво влияние върху фона на 3d-резервоар за вода. фон за влечуги Създай свой собствен аквариум с влечуги с помощта на този креативен дизайн на заден план.УКРАСА за вашия АКВАРИУМ - естествен вид и по-висока имитация, декоративни и шик, добър ефект.79 X1 фон за змийска резервоар.ФОН за АКВАРИУМ с рибки - Благодарение на реалистичному моделиране и оцветяването на вашите животни се усети, че те са се върнали в природата. - Лек, компактен по размер, лесно се поставя, може да се използва като пейзажа, дъски за стрелба, добър фон за снимане на кората на влечуги.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория