.

.

New
Апертура Момиче, Сафари в Джунглата, Животни, на Фона на Душата на детето, 5x3 фута, Това е Момичето, Розово Цвете на Фона на Зелени Листа, на Фона на снимки, Украса за п?

Апертура Момиче, Сафари в Джунглата, Животни, на Фона на Душата на детето, 5x3 фута, Това е Момичето, Розово Цвете на Фона на Зелени Листа, на Фона на снимки, Украса за парти, Маса за Торта, Фотобудка, за Малко Момиче,

BGN 1.67

Налично
Налично

2Ниско тегло и издръжливост.ОПАКОВКА : 1 Фон (сгъваема)ФУНКЦИИ : 1.ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : 1 имаме много по-високо търсене на качество и занаяти, и ние винаги проверяваме задники, че нашите клиенти са доволни.Той е идеален за всяка професионална или лична фотография. На【Дизайн на облекло】 Използването на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен. 3 Размер на продукта : 5 (Ш) х 3 (В) ft / (1,5 х 1 м).Моля, обърнете внимание : 1 с помощта на стойка, скоба или друго фотографско оборудване, изображението ще бъде по-добре.2 Ако не сте напълно доволни от нашата кратка информация по всяко време, моля, свържете се с нас. Моля, избършете петното с влажна кърпа. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити.За НАС : младежки марка Aperturee, основан през 2014 г. На【Материал】 Професионална кърпа за фотография (винил) без джобове, високо качество, ярки цветове и много прозрачен, лек, тънък, удобен за переноске, здрава. На 【Удобство за съхранение И носене】 Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид, така че могат да се образуват бръчки, за да ги премахнете, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не и сухо гладене. Фон, отпечатани на цифров компютър., е известен с красиви и висококачествени фонами за фотография.Има различни високотехнологични фонове с цифрово дизайн, които са предназначени за сватби, новородено, рожден ден, детски душ, снимки на стоки, фестивали, оформяне на дипломни, художествен портрет, фото студио, професионален фотограф.2 За премахване на петна използвайте кърпа, за да избършете фон, без измиване.На【РАЗМЕР】5 (Ш) х 3 (В) ft / (1,5 х 1 м.3 за Да избегнете пикселизация, моля, спазвайте определена дистанция по време на снимане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория