.

.

New
Черна Мерцающая Стенни Фонова Панел - Рожден Ден, Годишнина, Сватба Бижута, Годеж и Декор за сватбени Партита в душата на Булката | Листове за фонове с лъскави пайети

Черна Мерцающая Стенни Фонова Панел - Рожден Ден, Годишнина, Сватба Бижута, Годеж и Декор за сватбени Партита в душата на Булката | Листове за фонове с лъскави пайети (30 бр. (5 × 6 метра)

BGN 2.67

Налично
Налично

С ГАРАНТИРАНО 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Нашите продукти се различава най-качествени със 100% гаранция за удовлетвореност? АКТУАЛИЗИРАН -Професионални дизайнери са актуализирали форми за декорация на стени shimmer, те стават по-лесно (3,5-4 грама на всяко нещо), по-стегната (архитектурен дизайн, сеточное симулация). ? На помещение включва : 30 парчета панели с пайети 12 "x 12", 1 пакет основи на ципове, 1 пакет допълнителни плочки. ? ПЪЛЕН ФОКУС : Всички гости , които ще покани на своя страна, са готови да се снимат на фона на блестящия стени и да ги споделят в INS или FB .Поставка за фон в пълен комплект не е включена.Вашата страна е пълна похвалами.Този висококачествен блестящия фон може да се използва както на закрито, така и на открито.След инсталиране на блестящия фон става жив и се движи заедно с вятъра, от него се получават страхотни бумеранга!.За почистване просто избършете с влажна кърпа с вода или лек сапун за миене на съдове. ? Може да се използва за всички сценарии - тръгнал ли сте фон с пайети за сватба, душата младоженци, партита по случай рожден ден или просто искате да даде своя дом малко блясък, тези блестящо на фона на стената са идеални за вас.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория