.

.

New
Син Блестящо Стенен фон - 24 бр, Декоративна лента, Блестящ фон за снимки, Фон за украса за рожден ден, сватба и годеж, Годишнина декор (синьо - 24 бр.)

Син Блестящо Стенен фон - 24 бр, Декоративна лента, Блестящ фон за снимки, Фон за украса за рожден ден, сватба и годеж, Годишнина декор (синьо - 24 бр.)

BGN 50.00

Налично
Налично

Ще получите пълно възстановяване на средстватаТози висококачествен блестящия фон може да се използва както на закрито, така и на открито.Ние ще се погрижим за това, да сте били доволни от това.Те не изчезват под дъжда и още по-блестящи на слънцето.? На помещение включва : 24 бр панели с пайети 12 "x 12", 1 пакет основи на ципове, 1 пакет допълнителни плочки.Това е перфектният фон за снимки от партита и фотосесии, създаващ искрящ и спокоен ефект. ? Най-новият модел -Професионални дизайнери са актуализирали форми за декорация на стени shimmer, те имат по-малко тегло (3-4 грама всяко нещо), по-трайни (архитектурен дизайн, сеточное симулация).Лесно се разглобява след употреба, и можете да го използвате много пъти всяка сцена. ? Ефект на трептене на живо : монтирани на блестящия фон ще се движи заедно с вятъра, създавайки ефект на искри.Ако не ви харесва има някаква причина. ?Всичко е СЦЕНАРИЙ - тръгнал ли сте фон с пайети за сватба, душата младоженци, партита по случай рожден ден или просто искате да даде своя дом малко блясък, тези блестящо на фона на стената са идеални за вас.Ако има място, може да се почиства с проста хартиена кърпа или луфа, напоена с вода. ? ТРАЙНОСТ : Нашите стенни декорации, изработени от много здрав полимер материали и нетоксични покрития.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория