.

.

New
Funnytree Рожден Ден на Кралицата на Фона на Леопард Черен и Златен Диамант на Фона на Рожден Ден на една Жена Момиче на Бала Вечерни Аксесоари Банер Торта Декор на Маса?

Funnytree Рожден Ден на Кралицата на Фона на Леопард Черен и Златен Диамант на Фона на Рожден Ден на една Жена Момиче на Бала Вечерни Аксесоари Банер Торта Декор на Масата Селфи Подпори Фотобудка Подаръци Сувенири

BGN 0.67

Налично
Налично

[Размер] 70,8 инча х 43,3 инчаПлътно завийте го в една тръба и изчакайте 1-2 дни, за да разгладились гънки. [Полезни съвети] В комплекта са включени само фон.Лек, компактен, водоустойчив и е подходящ за еднократна употреба. [Характеристики] Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове. [Приложения] може да се използва като чудесен празничен комплект в такива случаи, като детски душ, душ за младоженци, сватби, рождени дни, празници, кръщенета, абитуриентски бал, пенсиониране и т.Стойка, скоби или подпори в комплекта не включва; Този фон идва в сгънат вид. [Неща] Икономичен винил.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория