.

.

New
Плат BELECO 8x6 фута Египетски Пирамида на фона на Пясъчна Пустиня Пустинни Планини Кокосови Палми Пейзаж на Залеза на Древната Цивилизация на Египет Фон За Снимки Еги?

Плат BELECO 8x6 фута Египетски Пирамида на фона на Пясъчна Пустиня Пустинни Планини Кокосови Палми Пейзаж на Залеза на Древната Цивилизация на Египет Фон За Снимки Египетски Вечерни Накити, Реквизит за Снимки

BGN 0.67

Налично
Налично

Широко се използва : * Фотография за мероприятия, у дома, фестивал, празник, семейство, сватба, студио видео, фото студио, клуб, училище и всички видове партита; * За да снимам портрети на новородени деца и възрастни, фотография, домашни животни или стоки; * За видеофонов или дисплеи, цифрови снимки, телевизия * Също така може да се използва като гоблен /окачване на стена / тапети, плакат, завеси, покривки за маса, украса на дома и така нататъкМатериал : подобрена полиестерен плат * Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове. 【Услуги】 : Поддръжка на персонални настройки!Ако имате някакви въпроси относно нашите красиви декори, просто първо да се свържете с нас, вие ще получите задоволителен отговор в рамките на кратък период от време.【Размер 】 : 8x6 фута (ШхВ) / 2,5 м x 1,8 м / 98 см x 71 инча. * Леки, трайни и многократна употреба. Текстилен фон BELECO много мека, здрава и многократна употреба.Може да се глади и пере.Моля, изпратете ни съобщение с размер, образ и вашите изисквания, преди да плати. * Не отразява и не выцветающий. 【Прилагането на】 : Украса за снимки на празници и партита, за фон, за рожден ден, сватба фон, фотосесии на новородени деца, новородените селфи, подпори за фотобудки, вътрешна и външна фотография, на среща с мащабиране, видео екрани, фестивални дисплеи. * Удобна переноска и съхранение.Съдържание на пакета 1.Не показва и не выцветающий.Добре дошли в BELECO Background Store, ние сме една фабрика, и у нас има много красиви декори за снимки на всички случаи на живота си. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория