.

.

New
JTJMJTJ Многократно Силиконови Cable колани, Регулируеми Кабелни превръзки, Органайзер за слушалки, зарядно за телефон, Мишка, аудио, компютър, Органайзер за кабел в дома

JTJMJTJ Многократно Силиконови Cable колани, Регулируеми Кабелни превръзки, Органайзер за слушалки, зарядно за телефон, Мишка, аудио, компютър, Органайзер за кабел в дома, офиса, кухнята, училище (6 опаковки, зелен)

BGN 3.73

Налично
Налично

Това е толкова просто и удобно за използванеНеговата гъвкава структура, подвижни дизайн, удобни за използване.Използвайте cable колани за по-големи предмети, като например маркучи, чадъри, спортна екипировка, опаковки, кутии, книги, инструменти и т. 【Приятелско обслужване】 Софтуер, различен опит пазаруване е наш основен приоритет за нашите клиенти. 【Приятелско обслужване】 Софтуер, различен опит пазаруване е наш основен приоритет за нашите клиенти.Неговата гъвкава структура, подвижни дизайн, удобни за използване.Ако стока, не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да ни информирате чрез "Свържете се с продавача". Той е идеален за съхранение на всички видове кабели-кабели в добро ред на място.Поемете контрола на каша с въжета.Ако стока, не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да ни информирате чрез "Свържете се с продавача".【Качествено управление на кабел】 Тези кабелни връзки, изработени от висококачествена тъкан материал с елементи на куки и панти, могат да бъдат с двойно предназначение отпред и отзад.Цвят : Бял, розов, светло зелен, черен Материал : TPR Размер : 10,5 × 1,2 виж.Използвайте cable колани за по-големи предмети, като например маркучи, чадъри, спортна екипировка, опаковки, кутии, книги, инструменти и т. 【Многофункционална】 Кабелни превръзки може да се използва за жартиери кабели високоговорители, китара кабели, телевизионни кабели, компютърни кабели, микрофон mic, електроника и много други.Това е толкова просто и удобно за използване.Вие няма да бъдете разочаровани. Той е идеален за съхранение на всички видове кабели-кабели в добро ред на място.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория