.

.

New
Флакони за Алкохол за Мъже и Жени, 2 броя, 8 грама, Матово Черен Фляжка от Неръждаема Стомана с 2 бр Воронками за Сватбеното парти, Подарък за Младоженеца, Шаферките, П?

Флакони за Алкохол за Мъже и Жени, 2 броя, 8 грама, Матово Черен Фляжка от Неръждаема Стомана с 2 бр Воронками за Сватбеното парти, Подарък за Младоженеца, Шаферките, Подарък за Рожден Ден

BGN 5.09

Налично
Налично

Креативна фляжка от неръждаема стомана, подходящ за всички дейности на открито като риболов, къмпинг, гребане, лов, туризъм, плаващ и т Висококачествен хранителен материал : Бутилка за вино изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана, на 100% не съдържа BPA и не оставя метален вкус или трайно без мирис.Измийте и подсушете, преди да го приберете.Търсите готин и елегантен подарък за своя мъже, съпруг, приятел, брат, баща или приятел?Тази фляжка е много подходящ за рожден ден, деня на бащата, кума, шаферка, кума, Коледа, сватба, абитуриентски и т.Можете спокойно да използвате. След използване на колба трябва да се изпразни.И измийте преди повторна дресинг.Идеален подарък : Тези колби леко, те много лесно се поддържат чисти и свежест.Това е нетоксичен, антикоррозийный и антикоррозийный продукт. Творческа фляжка от неръждаема стомана, подходящ за всички дейности на открито като риболов, къмпинг, гребане, лов, туризъм, плаващ и т. 100% водонепропускливи : Всяка фляжка сварена лазер, издържат на налягане на въздуха и да се проверява качеството с помощта на капак от неръждаема стомана.Отлична стойност : комплектът включва комплект от 2 фляжек от неръждаема стомана с капацитет от 8 грама, а 2 фуния от неръждаема стомана се предлагат безплатно!ти си заслужава да има!. Преди първата съдържанието на колбата се изплаква отвътре чиста вода със сапун.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория