.

.

New
Пластмасови Флакони за напитки DLRICH Cruise, Многократно Торбичка за Алкохол, Прозрачна Бутилка За Вино, Чучур за Сок, Застояла Фляжка за Пиене с Две воронками (12 x 16 унци?

Пластмасови Флакони за напитки DLRICH Cruise, Многократно Торбичка за Алкохол, Прозрачна Бутилка За Вино, Чучур за Сок, Застояла Фляжка за Пиене с Две воронками (12 x 16 унции)

BGN 3.33

Налично
Налично

н 【Подходящите случаи】 : Много подходящ, за да вземат със себе си вода, напитки, вино и още при походи в театър, пътуване на круизни лайнера, къмпинг, риболов и различни дейности на открито, няма други соломинок не се изисква, насладете се и донесе алкохолна напитка, където и когато пожелаете!.Ясен дизайн ще ви позволи лесно да разберете. 【Скрываемые флакони за напитки】 : Всяка чанта има завинчивающуюся на капака, който помага плътно затвори чантата си.Включени в комплекта компоненти : чаши, чаши и чинии.И може да се оформи за лесно съхранение, което е много удобно по време на транспортирането на изхода! -Преварена вода или топли напитки, замразени - всички костюм!Подходящ за всякакви течности, които обичате, като напитки, вино, ликьори, сокове или пречистена вода.【Материал за хранителни продукти】 : Нашите круизни пластмасови колби са изработени от безопасен хранителен пластмаса, не съдържат BPA, нетоксични, полезни за здравето и нямат мирис, им е трудно да се раздели, което ще ви донесе удоволствие от употреба!. В комплекта има и малка фуния, и при зареждане на напитки не пропуска нито една напитка. достатъчно количество може да отговори на вашите различни нужди. 【Широк диапазон на използване】 : Затваряне на торбички-флакони подходящи за вино, сок, вода и т. Преварена вода или топли напитки, замразени - всичко е наред.Скрити и многократна употреба круизни флакони за пиене - насладете се на питие и донесе със себе си където и когато пожелаете! -Изработен от безопасен хранителен пластмаса, без мирис, полезен е за здравето и безопасен, и не съдържа BPA и защитено.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория