.

.

New
Червен Компас за ориентация в Сражение, Професионален Поле Компас за четене на карти, Напреднали скаут Компас, Къмпинг и Навигация, Открит Водоустойчив Компас за Д?

Червен Компас за ориентация в Сражение, Професионален Поле Компас за четене на карти, Напреднали скаут Компас, Къмпинг и Навигация, Открит Водоустойчив Компас за Деца-момче скаут, Жени

BGN 2.00

Налично
Налично

【Сигурен и здрав материал】 Компаси за ориентация, изработени от акрил материал, издръжлив на употреба, им е трудно да се прекъсне, те са леки в теглото, те са лесни за носене и съхранение, те са спестяване на енергия по време на отдих, водоустойчив и устойчив на падане, са подходящи за неблагоприятни метеорологични условия и по неравен терен. 【Прозрачна укрепване печка】 Прозрачна укрепване печка с увеличително стъкло, линийка и везни за четене топографски карти. 【Свети в тъмното】 Луминесцентна иглата и стрелка за посоката.Ако търсите точен инструмент за препредаване по време на туризъм, къмпинг или на открито, това е най-добрият компас за вас!Така че, подгответе се предварително и да Си в момента!.Показва истинския север. 【Правилния размер】 Този компас желания размер, лесен и удобен за переноске, можете да го сложите в джоба с помощта на въже, също така може да бъде окачен на шията на децата, бойскаутам, бэкпекерам и жени. 【Свети в тъмното】 Луминесцентна иглата и стрелка за посоката. 【Прозрачна укрепване печка】 Прозрачна укрепване печка с увеличително стъкло, линийка и везни за четене топографски карти. 【Свети в тъмното】 Луминесцентна иглата и стрелка за посоката.Ако търсите точен инструмент за препредаване по време на туризъм, къмпинг или на открито, това е най-добрият компас за вас!Така че, подгответе се предварително и да Си в момента!. 【Прозрачна укрепване печка】 Прозрачна укрепване печка с увеличително стъкло, линийка и везни за четене топографски карти.Показва истинския север. 【Правилния размер】 Този компас желания размер, лесен и удобен за переноске, можете да го сложите в джоба с помощта на въже, също така може да бъде окачен на шията на децата, бойскаутам, бэкпекерам и жени. 【Широко приложение】Този компас за ориентация - необходим навигационен инструмент в раницата си или съоръжения. 【Широко приложение】Този компас за ориентация - необходим навигационен инструмент в раницата си или съоръжения.Показва истинския север. 【Сигурен и здрав материал】 Компаси за ориентация, изработени от акрил материал, издръжлив на употреба, им е трудно да се прекъсне, те са леки в теглото, те са лесни за носене и съхранение, те са спестяване на енергия по време на отдих, водоустойчив и устойчив на падане, са подходящи за неблагоприятни метеорологични условия и по неравен терен.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория