.

.

New
BESTonZON 1 комплект Саке Промяна на Цвета на Чай Чаши За Пиене Саксия Чаша Японската Парти Разнообразни Напитки Студени Нежна Чаша Чаша за Вода Ретро Включва Подарък з?

BESTonZON 1 комплект Саке Промяна на Цвета на Чай Чаши За Пиене Саксия Чаша Японската Парти Разнообразни Напитки Студени Нежна Чаша Чаша за Вода Ретро Включва Подарък за Еднократна Употреба Красиви Контейнери За Влюбени

BGN 10.08

Налично
Налично

Бутилка за саке В нашия традиционен набор от саке включва бутилка за саке и чаша, всички те сигурно са опаковани в ударопрочную подарък кутия, красиви, vi, Отличен подарък за Деня на бащите, рождени дни, годишнини, сватби, Коледа и месечна начин на приготвяне саке -Изработен от висококачествени материали с повишена устойчивост към леда. -Цвят : Набор за пиене на саке в различни цветове.Комплект чаши за саке в японски стил : Японски комплект за саке е традиционна керамика, обслужващи комплекти за черно саке включват 1 чайник и 4 чаша. -Вие можете да използвате този комплект чаши за саке и бутилка за изучаване на културата на приготвяне саке полезни аксесоари за саке. Дизайн изглежда много красива и придава уникален вкус за всеки случай леко горшочку за саке. -Набор от саке може да се използва за чай или просто като украса на къща в японски кувшинчике за саке.Чаша за пиене на саке : Японската чаена чаша с гладка повърхност и опростен дизайн, приятна на допир, изискана в употреба.kiln change Този набор от резервоари за саке изыскан и практични.Комплект чаши за саке в японски стил и чаша за чай low . Съдържание на пакета 4 x чаши 1 x чайник Характеристики -Класически японски стил, който демонстрира простота и автентичност набор саке с калиграфия.Старинен ретро комплект за саке : : Изработени от керамичен материал, който може да се съхранява известно време.Комплект чаши за саке в японски стил : Японски комплект за саке, традиционните керамични обслужването на комплекти за черно саке включват 1 кана за кафе и 4 чаши. -Размер : Около 4,20 X4,20 X11,00 см / 1,65 X1,65 X4,32 инча керамичен съд за вино.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория