.

.

New
105 Чилета вышивальных конци премиум клас- Част за гривната на приятелството – Идеален набор от мулине за начинаещи – Комплект от 10 игли със златни уши и 1 нитевдева?

105 Чилета вышивальных конци премиум клас- Част за гривната на приятелството – Идеален набор от мулине за начинаещи – Комплект от 10 игли със златни уши и 1 нитевдевателя в пълен комплект – Цветна карта на DMC в пакет

BGN 5.32

Налично
Налично

Ежедневното шиене 105 цвята мулине rainbow - 3 цветове, всеки цвят, общо около 35 различни цвята, което е достатъчно за пълното приключване на всички замислените от вас проект – цветна картичка dmc конци за бродиране прикрепен към всяка опаковка, за да може по най-добрия начин разпределението на стаите цветове.Гривни на приятелството.Идеален начален комплект за бродерия мулине. Универсален комплект за бродиране - чудесно за гривни за приятелство, ръчна бродерия, бродерия на кръстат бод, кисточек, бродерия перфорации, занаяти и много други; забележка : при употреба от деца се изисква постоянен строг надзор на възрастни. 10 игли за бродерия и 1 нитевдеватель – перфектния комплект за бродерия за начинаещи, както и игла със златни уши с много добро качество, продължават дълго време напред.Струнное изкуство. 105 чилета мулине за бродиране – копринена и мека бродерия с конци от 100% полиестер и здрава част за гривната на приятелството – всеки кангал с дължина 8,75 ярда съдържа 6 нишки.ОБИЧАТЕ Струнное изкуство?Вие сте Начинаещ или Опитен Майстор?Търсите нещо вдъхновяващо, творческо, мечтаят да намерят ново хоби?.Ръчно изработени подаръци.КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?.Идеален начален комплект за бродерия мулине.Пластмасов платно.От Mira Handcrafts има ПЕРФЕКТНИЯ подарък за ВАС – отличен стартов комплект за начинаещи и допълнителен набор от конци за всеки, който се занимава с бродерия, влязат с украшения-гривни за приятелство, бродерии, кръстат бод, ръкоделието и всички видове струнен на изкуството. ОТЛИЧНО подходящи За широк спектър от проекти с дърворезби : . 10 игли за бродерия и 1 нитевдеватель – перфектния комплект за бродерия за начинаещи, както и игла със златни уши с много добро качество, продължават дълго време напред.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория