.

.

New
Преносим Диспенсер за зъбни конци, 3 бр., Новост 2023, Пътен Калъф за зъбни конци, под формата На червило, за многократна употреба Автоматично Поп Органайзер за Зъбни к?

Преносим Диспенсер за зъбни конци, 3 бр., Новост 2023, Пътен Калъф за зъбни конци, под формата На червило, за многократна употреба Автоматично Поп Органайзер за Зъбни конци за почистване на зъбите и грижа за устната

BGN 1.00

Налично
Налично

❣【Преносим опаковка зъбни конци】 Вземете тази кутия с паста за зъби със себе си, където и да отидете, и се грижат за зъбите си по всяко време и на всяко място ❣【Широко приложение】 изключително практични и красива автоматична конец за зъби, идеална за срещи, пътувания, дом, хотел, ресторант, училище, офис и т.Технически характеристики на : Име на продукта : Преносим диспенсер за зъбни конци Материал : пластмаса Тегло : 38 грама размери на продукта : 10,4x2,6x2,6 см / 4,1x1,0x1,0 инча Помещение включва : 3 бр. ❣【Преносим опаковка зъбни конци】 Вземете тази кутия с паста за зъби със себе си, където и да отидете, и се грижат за зъбите си по всяко време и на всяко място. ❣【Широко приложение】 изключително практични и красива автоматична конец за зъби, идеална за срещи, пътувания, дом, хотел, ресторант, училище, офис и т. ❣【Лесно да носите със себе си】 Мини диспенсер за зъбни конци може да се постави в джоб или чанта, без да заема място. ❣【Идеален подарък】 Тази автоматична скоростна за зъбни конци са подходящи за подаръци за семейството и приятелите си, което я прави идеалният избор за различни празници, като Ден на майката, Ден на бащата, Ден на рожден ден, Коледа, Хелоуин и други., Тази умна кутия за зъбни конци - най-добрият избор за подаръци на семейството и приятелите си.Скоростна плътно запечатана и не замърсява други зъбни конци, като същевременно осигуряват чистота и хигиена. ❣【Лесно да носите със себе си】 Мини диспенсер за зъбни конци може да се постави в джоб или чанта, без да заема място. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.Ефективно се грижи за здравето на своите зъби и демонстрируйте си усмивка в пълна степен. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия. ❣【Идеален подарък】 Тази автоматична скоростна за зъбни конци са подходящи за подаръци за семейството и приятелите си, което я прави идеалният избор за различни празници, като Ден на майката, Ден на бащата, Ден на рожден ден, Коледа, Хелоуин и други.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория