.

.

New
6-Контактни клеми за led ленти Без запояване 10 бр. в опаковка с Удлинительным кабел с дължина 16,4 фута 6 Проводници за водонепропускливи или непромокаемых led ленти с ши?

6-Контактни клеми за led ленти Без запояване 10 бр. в опаковка с Удлинительным кабел с дължина 16,4 фута 6 Проводници за водонепропускливи или непромокаемых led ленти с ширина 12 мм, Прозрачни Конектори за трекового

BGN 0.67

Налично
Налично

Подходящ за 6-пинови водонепропускливи и непромокаемых на светлинни ленти с ширина 12 мм. ? Обновен конектор : led удължител има 22 AWG и съдържа 17 от няколко направления кабели от луженой мед и високо качество на тел пиле втулка върха от PVC пластмаса. ? Добра комбинация : led конектори съдържат 10 комплекта от 6-контактни led конектори, удлинительный кабел с дължина 16,4 фута и 1 бр. ? Гъвкаво управление на : Съединители rgb led може да се отреже до необходимата ви дължина по желание, което може да реши проблема разстояния при извършване на винен шкаф, корниз, на ъгъла на стена или автомобил, здрави и безопасни, които ви дълъг срок на експлоатация.Применимая широчина на лентата : ширина 12 мм.Уверете се, че вашата led лента с ширина 6-контактна led лента 12 мм, Това е работа за водонепропускливи и неводонепроницаемых led полосовых тела. Температура на съхранение : -20 ~ 60 ℃.Уверете се, че метален конектор минава през изолацията на кабели.Затворете плътно конектор клещи.Поставете led светлинна лента в страничната част на съединителя и 6 контакти led светещи панели ще бъдат разположени на 6 контакти на съединителя. За какво са подходящи светлинни ленти : непромокаеми светлинни ленти и приклеенные водоустойчив светлинни ивици. ? Лесно управление : не е нужно да се свали изолацията, не трябва заварка, не е нужно да се свали водонепроницаемое покритие светещи ленти, бързо и гъвкаво интернет, за спестяване на време и усилия.Уверете се, че диаметърът на проводника е в рамките на 20-22 мм / 0,34 ~ 0,75 mm2 и без източване на тел.Работна температура : 0 ~ 40 ℃. за отваряне на бутилката. Топло съвет : можете да го отворите с помощта на инструмент, включен в комплекта, ако случайно затворите конектор.Отворете прозрачен капак на гнездото.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория