.

.

New
Прахоустойчив калъф Benazcap за конзолата Playstation 5 /Digital Edition, прозрачен от TPU с найлон кант, калъф-панел с кабелна пристанище Точно, намаляване на PS5, водоустойчив и устой?

Прахоустойчив калъф Benazcap за конзолата Playstation 5 /Digital Edition, прозрачен от TPU с найлон кант, калъф-панел с кабелна пристанище Точно, намаляване на PS5, водоустойчив и устойчив на надраскване -Прозрачен

BGN 45.12

Налично
Налично

Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часаПоради различни дисплеи и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на проекта. [Предпазител] - Защита на конзолата от прах, надраскване, uv, удари и пръски течност. [Прецизно рязане] - Точно рязане осигурява лесен достъп до кабелна връзка, без да махате на задните кабели.Съвместим с версия PS5 CD-ROM и дигитална версия на **.Дизайн с малки дупчици върху найлон обрамчени прави PS5 по-удобен за отвеждане на топлината, което може да предпази вашето устройство от надраскване. [Прозрачен дизайн] - Цветни капакът придава на вашата PS5 по-готин външен вид.[Забележка] - Специално разработен за конзолата Play Station 5 (в изправено положение), е съвместима с конзолата PS5 Digital Edition и PS5 Regular Edition (не е предназначен за по-стари модели).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория