.

.

New
Твърд пътен калъф Elonbo, който е Съвместим с мобилни игри контролер Опорна One, Преносим държач за носене преносима игрова конзола, чанта за съхранение на мобилен конт?

Твърд пътен калъф Elonbo, който е Съвместим с мобилни игри контролер Опорна One, Преносим държач за носене преносима игрова конзола, чанта за съхранение на мобилен контролер Playstation Edition, черен (САМО за носене)

BGN 8.39

Налично
Налично

Защитен калъф за игра геймпада идва със сменяема дръжка за удобно носене, е подходящ за ежедневна употреба и пътуванияТвърд калъф за носене Elonbo разработен специално за съхранение на мобилен гейминг контролер Опорна One за i Phone.Пътен калъф за мобилен гейминг контролер е направена от 3 слоя висококачествени материали, външен слой -плат с висока плътност, водоустойчив, лесно протирается, сверхпрочная и предпазва от увреждане, твърд материал EVA в средния слой запазва формата на чантата, и той е здрав, за да защити най-добрите игри геймпад за мобилни устройства в рамките на непрекъснато екструдиране, кадифе подплата доста мека, антистатична и няма драскотина аксесоари за мобилни игрови контролери Опорна One. 【Просторен и практичен дизайн】 Допълнителен мрежест джоб дава възможност за съхраняване на захранване и USB кабел, разумна йерархичен дизайн хранилище осигурява добра организация и безопасност на вашия мобилен гейминг контролер Опорна One i OS.Този лек и компактен, водоустойчив калъф за контролера на xbox iphone може да бъде лесно поставен в раница, чанта или куфар, което е идеално за ежедневна употреба и пътувания. 【Удобен за пътуване】 преносим подвижна гривна осигурява комфортно переноску по всяко време и на всяко място.【Висококачествена защита】 като използвате твърд външен материал EVA и подплата от мека тъкан, калъф е противоударным, пыленепроницаемым и полуводонепроницаемым, защитава вашата игра геймпад за мобилни устройства Опорна One i OS от удари, убождания и драскотини.Лек, гъвкав калъф за носене, слот геймпада, перфектен спътник при пътуванията ви за вашето устройство Опорна One i OS при ежедневна употреба, пратката в почивка, бизнес пътуване, пътувания.Удобен за потребителя дизайн : . 【Пълна защита】 Конструкция еластичен колан сигурно предоставя основна своя гейм контролер за мобилни устройства.Лесен за носене : . (Само за носене! устройство и аксесоари в комплекта не са включени). 3 нива на подобрена защита, пълен набор от защита за вашия основен игрален геймпада One за мобилни устройства i OS.Тънък, лек и портативен, лесен сложи в раница.Отличен за пътуване!Специална устойчива на плъзгане текстура за лесно захващане позволява наистина лесно да го вземе със себе си в движение, без да губи всички свои части.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория