.

.

New
Vinyl Защитно фолио за цялото тяло, Стикер на конзолата на Microsoft Xbox Series X, Обвивка, Стикер на Кожи с 2 Лепенки за контролер (Бял 1)

Vinyl Защитно фолио за цялото тяло, Стикер на конзолата на Microsoft Xbox Series X, Обвивка, Стикер на Кожи с 2 Лепенки за контролер (Бял 1)

BGN 11.99

Налично
Налично

Лесно се нанася и отстранява, не оставя лепкави следи, не увреждат повърхността.Параметри : Подходящ за Xbox Series X Материал : екологично чист PVC (поливинил) ИЗКЛЮЧИТЕЛНО готин : тази кожа ще даде на вашата конзола и администраторите нов и готин вид, когато играете игри с приятели. 2 Внимателно почистете конзола, контролери и повърхността обшивка. 4 Нанесете горещ въздух на повърхността термоаппликации с помощта на сешоар за постигане на най-добър резултат.Пакетът включва : 1 x Обвивка конзола 2 x обвивка контролер (не включва конзола и контролер.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : 1.АТРАКТИВЕН сред ТЪЛПАТА : стикер за конзолата и контролера на Xbox Series X ще ви даде нов и готин вид по време на игрите с приятели, контролера и конзолата ще се открояват сред всички конзоли и контролери.Лесно се нанася и отстранява, не оставя лепкави следи, не увреждат повърхността.АТРАКТИВЕН сред ТЪЛПАТА : стикер за конзолата и контролера на Xbox Series X ще ви даде нов и готин вид по време на игрите с приятели, контролера и конзолата ще се открояват сред всички конзоли и контролери.ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ : Стилни самозалепващи черупки придават на вашата конзола елегантен и изчистен външен вид. Нанесете горещ въздух на повърхността на етикети Xbox Series X remote play за постигане на най-добър резултат с помощта на сешоар или пистолет с горещ въздух. Нанесете горещ въздух на повърхността на етикети Xbox Series X remote play за постигане на най-добър резултат с помощта на сешоар или пистолет с горещ въздух.ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ : Стилни самозалепващи черупки придават на вашата конзола елегантен и изчистен външен вид. Внимателно нанесете върху всяко парче винил етикети; 3.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : 1. Внимателно нанесете върху всяко парче винил етикети; 3.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Нашият приятелски настроен персонал е тук, за да ви помогна и удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет!Ако имате някакъв проблем с вашата поръчка или сте доволни по някаква причина, просто ни кажете и ние ще бъдем наблизо, за да ви помогнем!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория