.

.

New
Lilyfantasy X-Големи Кошници за бельо, Кошница за дрехи с меки дръжки в стила на иконом, Подходящ за Висока кошници за бельо, Добре се Държи, Сгъваема Чанта за дрехи Кръг (ч?

Lilyfantasy X-Големи Кошници за бельо, Кошница за дрехи с меки дръжки в стила на иконом, Подходящ за Висока кошници за бельо, Добре се Държи, Сгъваема Чанта за дрехи Кръг (черен)

BGN 2.67

Налично
Налично

Черна количка за бельо, изработен от три слоя плат с висока носеща способност 【Висока и голям】 Голяма кошница за дрехи с размер 15 х 31 инча (38 x 79 см) може да съхранявате дрехите на човека цяла седмица.Подходяща кошница за дрехи с елегантен нос може да е по-добре да украсят стаята си и да направи живота ви по-комфортен.Три слоя тъкан го правят носещата способност и качеството е отлично.Висока и голяма кошница за дрехи осигурява широко използване в детска градина, пране и общежитието.Кошници за бельо висока форма позволяват пълноценно използване на вертикалното и ъглово място за компактно съхранение. 【Достатъчно здрава и дебела】 За разлика от друг кошове за мръсно бельо, ние не ни яке за чанти за бельо. 【Интимен стил на иконом】 Кошница за дрехи иконом ще се превърне в пазител на дрехи в семейството си. 【Сгъване и удобство за съхранение на】 Сгъваема кошница за дрехи точно се сгъва, когато не се използва, което позволява лесно да се скрие в килера.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория