.

.

New
DANNEASY 40 бр. 3D Златни Амулети за нокти, Амулети с цветя-Пеперуди, Амулети за нокти, Амулети за Дизайн на ноктите от Сплав, Нитове за нокти, Метални Пеперуди, Декорации з?

DANNEASY 40 бр. 3D Златни Амулети за нокти, Амулети с цветя-Пеперуди, Амулети за нокти, Амулети за Дизайн на ноктите от Сплав, Нитове за нокти, Метални Пеперуди, Декорации за нокти, Декорации за нокти, Аксесоари за

BGN 4.26

Налично
Налично

【Стилен дизайн нокти】 3d нокти charm има 8 различни дизайни на нокти, по 4 броя от всеки тип, елегантна пеперуда и красиво цвете, изискан дизайн, моден избор, нокти charm ще ви помогне лесно да създадете очарователен стил на ноктите; И те ще станат чудесен подарък за вашата приятелка, майка, сестра.ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време. Продуктът съдържа дребни елементи, моля, пазете ги далеч от деца. 【Широко приложение】 цветни ключодържатели за нокти е много смешно, можете да ги използвате за украса на техните чанти, обувки, калъфи за мобилни телефони, дрехи, мебели, изработка на картички и т. - добавете блясък в аксесоари за diy, декорирайте дрехи, обувки, заколку за коса, чанти, очила, производство на бижута, сватбена рокля и т. - подходящ за салон за красота или домашна употреба, може да се прилагат на естествени или режийни ноктите.Осъществяване съдържание : ★ 1 × 40 бр.; И те ще станат чудесен подарък за вашата приятелка, майка, сестра. Нанесете най-горния слой или гелевый мерки и теглилки и подсушете го на лампа. висулки за дизайна на нокти - Цвят : златен Стил : пеперуда, цветята -Фигура : както е показано Функция : -100% професионален марка -не е лесно да избледнява - красив и траен - красиви висулки за нокти, супер блестящ, невероятно и много атрактивни. 【Разумен дизайн в радиани 】 задната страна ключодържатели DANNEASY нейлз е радиан, който е по-подходящ за вашите нокти, ключодържател за нокти от сплав е направен от качествена сплав, за многократна употреба и не е лесно да избледнява, лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти, дори ако сте начинаещи в нийл-арта. Нанесете необходимото количество лепило за кристали нокти. 【Широко приложение】 цветни ключодържатели за нокти е много смешно, можете да ги използвате за украса на техните чанти, обувки, калъфи за мобилни телефони, дрехи, мебели, изработка на картички и т. 【Разумен дизайн в радиани 】 задната страна ключодържатели DANNEASY нейлз е радиан, който е по-подходящ за вашите нокти, ключодържател за нокти от сплав е направен от качествена сплав, за многократна употреба и не е лесно да избледнява, лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти, дори ако сте начинаещи в нийл-арта. Подсушете лепило с помощта на UV / led лампа за 2 минути. Нанесете лепило върху интервали на нийл-арта jewels, за да са по-стабилен остана на ногте.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория