.

.

New
Амулети за нокти, Амулети за Дизайн на ноктите под формата на 3D Цветя, Перли Листенца, Скъпоценни Камъни и Кристали за нокти, Декорации за дизайн на ноктите, Аксесоа?

Амулети за нокти, Амулети за Дизайн на ноктите под формата на 3D Цветя, Перли Листенца, Скъпоценни Камъни и Кристали за нокти, Декорации за дизайн на ноктите, Аксесоари за декориране на нокти със собствените си ръце

BGN 2.00

Налично
Налично

Вие ще имате красив дизайн на нокти [Широко приложение] Цветни ключодържатели за нокти отлично подходящи както за професионални специалисти по маникюру, така и тези, които учат за нокти изкуство, можете да ги използвате самостоятелно или подарък за приятели. [Съдържанието на опаковката] Опаковка съдържа 10 бр.Подходящи за декорация на нокти, облекла, обувки, мобилен телефон, блестящ, много привлекателен.Тема : Кристали за нокти изискан цвят, са много леки, здрави и издръжливи.Почистете повърхността на нокътя и нанесете лепило за кристали, избор на скъпоценни камъни и поставянето на ноктите, отверждайте UV / led светлина, крайният ефект ще бъде по-добре. [Кристални кристали за нокти] Нашите кристали, изработени от висококачествена смола, перла и инкрустирани диаманти на добра форма, много твърди, с дълготраен блясък, им е трудно да се прекъсне. [Лесна за употреба] Първо можете да почистите повърхността на нокътя и нанесете лепило за нокти, след това сложете тези 3 D ключодържатели за лак на ноктите и залепете ги към ногтю, че просто и спестява време. Разнообразие от цветове, достатъчно на брой, уникален и пленителен, които могат лесно да се поберат вашия стил и да отговарят на вашите ежедневни нужди.Направи си сам с други накити, за да се създаде универсален ефект и да създадете свой собствен уникален нийл-арт. [Широко приложение] Цветни ключодържатели за нокти отлично подходящи както за професионални специалисти по маникюру, така и тези, които учат за нокти изкуство, можете да ги използвате самостоятелно или подарък за приятели. аксесоари за нокти, само 10 цвята. Разнообразие от цветове, достатъчно на брой, уникален и пленителен, които могат лесно да се поберат вашия стил и да отговарят на вашите ежедневни нужди.Можете да го здраво се придържа към външната повърхност на всеки нокът. аксесоари за нокти, само 10 цвята.[Кристални кристали за нокти] Нашите кристали, изработени от висококачествена смола, перла и инкрустирани диаманти на добра форма, много твърди, с дълготраен блясък, им е трудно да се прекъсне. [Лесна за употреба] Първо можете да почистите повърхността на нокътя и нанесете лепило за нокти, след това сложете тези 3 D ключодържатели за лак на ноктите и залепете ги към ногтю, че просто и спестява време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория