.

.

New
Чашки за обедната декор Palais Essentials, Определени питиета за текила, Уиски, Водка, бренди, бърбън от 6 теми (Прозрачни чашки на 2 унция)

Чашки за обедната декор Palais Essentials, Определени питиета за текила, Уиски, Водка, бренди, бърбън от 6 теми (Прозрачни чашки на 2 унция)

BGN 0.67

Налично
Налично

Насладете се на напитка с пълно задоволство : Тези чаши не съдържат вредни химикали, като BPA, фталат, PVC или поликарбонат, така че нищо не може да проникне в и да си пият от чаша вино." – Бенджамин Франклин. "Аз съжалявам хората, които не пият.Това ще те научи да държи устата затворена". "Знам, че човек, който отказах цигарите, пиенето и удовлетворяващо да се хранят. "Във виното има мъдрост, в бирата - Свобода, а във водата - бактерии"." "Алкохолът може да бъде най-лошият враг на човека, но Библията казва : "да възлюбиш врага си". "Бирата е доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.Увеличаване на общия прием на алкохол и силно се препоръчва от експерти в областта на здравеопазването. "Това беше една жена, която е довела ме до пиянство. "Винаги прави трезвен това, което е по твоите думи, ти си направил да пие. "Когато прочетох за вредата пиене, аз се отказах да чета".Елегантен външен вид и модерен дизайн се допълват естетиката на всяка маса.При мен никога не е достатъчно учтивост благодаря".Това е идеалното място за подаръци на любимия човек, заведението, хотела, ресторанта, басейна хотелско, ресторантско, кетъринг, круиз, къщи, спа, нощен клуб и много други. – Бенджамин Франклин.В определени питиета включва шест питиета по 2 унции донышки които са боядисани в синьо, лилаво, жълто, зелено, червено и розово цветове, което придава на вашето домашно, стилен бар и весел вид.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория