.

.

New
Operitacx 30 см Емайлирани Чинии Реколта Китайската Эмалированная Прибори Плодови Чиния Кът Чинии Кръгли Плитки Купи Подноси за Сервиране на Яденето на Ястие за нощува?

Operitacx 30 см Емайлирани Чинии Реколта Китайската Эмалированная Прибори Плодови Чиния Кът Чинии Кръгли Плитки Купи Подноси за Сервиране на Яденето на Ястие за нощуване на Открито, на Пикник, барбекю, Масло

BGN 41.60

Налично
Налично

нУстойчивост на киселини и алкални съпротива не им позволява да променят вкуса на храната.【ВАЖНО】 Не е предназначен за микровълнова печка., Особено при консумация на салата, в нея може да е добре запазена на вашите ястия. ?КЛАСИЧЕСКИ и РЕТРО ВИД : Всички емайлирани кът плочи са покрити с здрав бял емайл с червени ръбове. ?ПРИЛОЖЕНИЕ : Эмалированная кухненски сервировочная прибори подходящ за : стеклокерамической готвене панел / електрически готварски печки / халогенна плоча / въвеждане готвене панел.Избягвайте еднократна употреба и използвайте вместо продукти за еднократна употреба хартиени или пластмасови чинии. Спецификация ? : Размер : чудесен избор за тестени изделия, супа, десерт, сладолед, ориз, боб и т., Особено при консумация на салата, в нея може да е добре запазена на вашите ястия. Емайла е подходящ за всички, печки, фурни или директна топлина. Въпреки че молочник могат да се мият в миялна машина, е препоръчително да се перат ръчно с топла вода и сапун, за да се запази първоначалния вид на емайлирани съдове. Въпреки че молочник могат да се мият в миялна машина, е препоръчително да се перат ръчно с топла вода и сапун, за да се запази първоначалния вид на емайлирани съдове.Устойчив на надраскване. ?КЛАСИЧЕСКИ и РЕТРО ВИД : Всички емайлирани кът плочи са покрити с здрав бял емайл с червени ръбове.? ДОБРЕ ИЗРАБОТЕНА ДЕБЕЛА ПЛОЧА : Емайлирани табели са изработени сплавлением частици разтопено стъкло с метал при високи температури, който се нарича от стъкловидното тяло емайл.Гладка повърхност готова . ?ПРИЛОЖЕНИЕ : Эмалированная кухненски сервировочная прибори подходящ за : стеклокерамической готвене панел / електрически готварски печки / халогенна плоча / въвеждане готвене панел. Емайла е подходящ за всички, печки, фурни или директна топлина. Гладка повърхност, широка джанта е удобен за захващане.Селски стил изглежда страхотно за фермерска къща или дом с винтажным интериор.

Подробности

Size:
Anice choice for pasta, soup, dessert, ice cream, rice, beans, etc. especially when eating a salad, it could hold your food well.
Новинка

Подобни продукти в категория