.

.

New
OUNONA 2 бр. във формата На Къща, Нова Селски Закачалка за ключове, Зелена богат на функции Идея, Бижута, Ключове, Облекло, Тъкани, Стенни входно Антре, Спалня, Баня, Мини ?

OUNONA 2 бр. във формата На Къща, Нова Селски Закачалка за ключове, Зелена богат на функции Идея, Бижута, Ключове, Облекло, Тъкани, Стенни входно Антре, Спалня, Баня, Мини Шапка, Творчески Окачен на Притежателя, Монстера

BGN 1.67

Налично
Налично

стенни закачалки за дрехи 72 X2Закачалка от стената куки за дрехи : АБСОЛЮТНО ПОЛЕЗНА - тези куки ще се превърне в идеален аксесоар за вашия дом, офис, градина, беседка, на перваза на прозореца и на други места, за които вие само да си мислите. - Произведен от висококачествен железен материал, който може да продължи дълъг период от време. Метални дръжки и закачалки : Идеални за спални, влезе в хола, магазин дрехи, магазин и на други места. - Креативен дизайн във формата на листа, изящна изработка, осигуряват неговата популярност.Достатъчно здрав, за да поеме такива неща, като ключове, палта и чанти. Характеристики -Цвят : Зелен. - Идеално подвесное украса на стена, врата, прозорец, а също така висящи декор за витрина на магазин. Куки за спалня : Креативен дизайн във формата на листа, изящна изработка, осигуряват неговата популярност.Закачалка от стената куки за дрехи : АБСОЛЮТНО ПОЛЕЗНА - тези куки ще се превърне в идеален аксесоар за вашия дом, офис, градина, беседка, на перваза на прозореца и на други места, за които вие само да си мислите.Метални стенни куки : Подходящи за много случаи, като кухня, ресторант, хотел, хол,. Този стенен висулка е идеалното украшение с глоба изработка на изпълнение, изискан и модерен.куки за спални 00 см /4.Списък на опаковки 2 x стенен куки Стоки Описаниедекоративные стенни куки Този предмет представлява монтиране на куката за съхранение под формата на листа, който е изработен от здрав материал, лек, но здрав и издръжлив. -Материал : Желязо.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория