.

.

New
Удобна Кука за монтиране на стена Куки за дрехи, Закачалка за ключове за антре, Закачалка за дрехи В Дървени Стил, Средиземноморската Стенни Закачалка за дрехи, Зак?

Удобна Кука за монтиране на стена Куки за дрехи, Закачалка за ключове за антре, Закачалка за дрехи В Дървени Стил, Средиземноморската Стенни Закачалка за дрехи, Закачалка за палта, Монтиране на стена, Тежкотоварни Чантата

BGN 45.55

Налично
Налично

- Висококачествен материал с отлична здравина, лесен за използване, има живот стенни куки - Ти просто трябва да инсталирате кука на санитарен възел, веранда, спалня, удобен и лек интериор от дървени рибки., Закачалка за шалове.Стенен декор за плажа - Отлична и елегантна закачалка, многофункционална и удобна за организиране на чанти и други предмети.ДЕКОР ЗА ДОМА - Куката е удобен и практичен за употреба, което позволява пълноценно използване на вертикално пространство.ПЛАЖНА чанта - Инсталацията е проста и бързо, много удобен и практичен за инсталиране на къщата. - Куката е удобен и практичен за употреба, което позволява пълноценно използване на вертикалното пространство на притежателя за ключове в коридора.заредете куки Благодарение на компактния си дизайн на вашия дом повече няма да изглежда толкова хаотично. стенни закачалка за дрехи, Изработена от висококачествен материал, трайна и практична за по-дълга употреба.Пратката включва 1 х монтиране на куката Характеристики -Цвят : Каки портфейл-ключодържател -Размер : 79,50 X11,50 X3,50 см/31,24 X4,52 X1 закачалка за чанти. - Креативен стил придава повече елегантност и красота настенному крючку, големи и удобни куки за дрехи, монтирани на стената.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория