.

.

New
BESPORTBLE 6 бр. Бейзболни Сувенири Метален Ключодържател Бейзболен Декор Футболни Амулети За Боулинг Вечер Декорация на Чанта, Амулети Спортен Мач Сувенири Спортен Бо?

BESPORTBLE 6 бр. Бейзболни Сувенири Метален Ключодържател Бейзболен Декор Футболни Амулети За Боулинг Вечер Декорация на Чанта, Амулети Спортен Мач Сувенири Спортен Боулинг Декор Сувенири за Боулинг PVC

BGN 3.00

Налично
Налично

- Ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на този спортен спомен за ключовеАксесоари за бижута : PREMIUM качество : изящна изработка прави тези ключодържатели с топки за боулинг екологично издръжливи, безопасни за употреба. - Креативен и декоративен интериор на ключодържател за боулинг и много практичен, никога не трябва да се притеснявате за това спортното тематичен извършване на ключове.Всеки ключодържател за боулинг изглежда много реалистично и може да се използва за събиране или като значим подарък под формата на спортни сувенири за боулинг.Здрава и твърда, гладка и удобна повърхност, не се притеснявайте за това, че пораните ръце. - Здрава и силна, гладка и удобна повърхност, не се притеснявайте за това, че чантата ще нарани ръцете ви.Творчески ключодържатели за боулинг : ?Ключодържател-шарм ? Лек тегло и компактен размер, лесен за носене и съхраняване, много лесен и удобен. ключодържател за училищни награди Креативен дизайн с имитация на боулинг го прави по-лек и сладък.Семпъл интериор ключодържател лек и издръжлив, те могат да украсяват различни чанти и ключове.Ключодържатели за бижута : ? Шармик за боулинг ?Този декор за ключодържател за боулинг и има силно триизмерно усещане, подчертавайки красотата, много декоративни.Описание на продукта Брелочный декор Добър подарък за семейство или приятели за рожден ден, празник, гулянье, тържества и т.Ключодържател за спортен боулинг : Той е красив цвят, атрактивна форма, висококачествени материали и изящна изработка производство. - Обикновен ключодържател, лек и издръжлив, може да се използва за украса на различни чанти и ключодържатели, колиета, висулки.Нашите бижута за ключодържатели с кеглями за боулинг добре разработени и изглежда доста очарователно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория