.

.

New
Купа за хранене хамстер Кэтсон и Купа за вода, Стъклена Купа за вода в Планински дизайн, Купа за Хранене на Униформи един Плъх сирийски хамстер-хамстер Или Подобен р

Купа за хранене хамстер Кэтсон и Купа за вода, Стъклена Купа за вода в Планински дизайн, Купа за Хранене на Униформи един Плъх сирийски хамстер-хамстер Или Подобен размер за малки животни (Опушен-Сив)

BGN 6.06

Налично
Налично

Купата е заобиколена от планини, а кладенче в средата - тянчиВисококачествена стъклена купа за храна за хамстери, безопасна и здрава, нетоксичная и безвредни, преди използването й могат да бъдат директно изплакнете с вода и избършете с кърпа. Поради разликите между монитора изображението може да не отразява действителния цвят на проекта.Нашата купа за храна за хамстери извършва под формата на китайските планини Чанбай, която се характеризира с оригиналност и е гладък като огледало на дъното, предотвращающее утяжеление, така че не е нужно да се притеснявате за това, че малките животни опрокинут купа за храна и избягване на ненужни главоболия. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да купите. Пратката включва : купа за храна на малки животни, 1 бр. Размер : D *H : 4. Многократно използване : Вие също така можете да я използвате като малка тава за хранене на домашни любимци, за да хомячки може с лека закуска или закуска.Многофункционална купа, може да се използва като купа за хранене, може да се използва и като купа за вода, може също да се използва за украса, красиво и практично.Устойчив на жеванию и не е лесно съвети - Изберете кристал материал без съдържание на олово, здрав, лъскав и прозрачен, по-траен от пластмаса, му е трудно да взривявам.Нашата купа за хранене Changbai Планина са подходящи за малки животни, като хамстери, gerbil, морски свинчета, плъхове, катерици и т. Материал : кристално стъкло.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория