.

.

New
Безжична Камера за Сигурност Dosilkc, Двухдиапазонная Камера 1080P 5G WiFi за домашна сигурност, следи бебето с ИНФРАЧЕРВЕНО Нощно виждане, Детекция на движение, Домашна Ка?

Безжична Камера за Сигурност Dosilkc, Двухдиапазонная Камера 1080P 5G WiFi за домашна сигурност, следи бебето с ИНФРАЧЕРВЕНО Нощно виждане, Детекция на движение, Домашна Камера за Сигурност в една стая с Алекса...

BGN 0.33

Налично
Налично

?【Безжична камера за сигурност 1080 P】 Домашна камера за сигурност Dosilkc с резолюция 1080 P HD, показва ясно и гладко видео в реално време, можете да следите всички подробности за сигурността на вашия дом или офис по всяко време и на всяко място с помощта на смартфон i OS / AndroidБезжична камера за сигурност Dosilkc може да се използва за училище, хол, складове, магазини, офис, гараж, къща и така нататък. ?【Безжична камера за сигурност 1080 P】 Домашна камера за сигурност Dosilkc с резолюция 1080 P HD, показва ясно и гладко видео в реално време, можете да следите всички подробности за сигурността на вашия дом или офис по всяко време и на всяко място с помощта на смартфон i OS / Android. ?【IP камера за следене на движението на човека】Можете да включите функцията за интелигентно разпознаване на движение на тази IP камера да се движите някой в зоната на откриване изпращат тревожни съобщения в реално време.Също така можете да отворите функцията за проследяване, когато някой се движи, IP камерата може автоматично да следите движение със завъртане на 355 ° / 120 ° наклон. ?【IP камера за следене на движението на човека】Можете да включите функцията за интелигентно разпознаване на движение на тази IP камера да се движите някой в зоната на откриване изпращат тревожни съобщения в реално време. ?【2-лентов следи бебето Aduio с нощно виждане】, Благодарение на вградения микрофон и динамиката на тази камера за радионяни осигурява плавен и ясен двупосочен разговор с вашето дете. ?【2-лентов следи бебето Aduio с нощно виждане】, Благодарение на вградения микрофон и динамиката на тази камера за радионяни осигурява плавен и ясен двупосочен разговор с вашето дете.Той може да се използва като място, следи бебето, помещение за домашен любимец, камера за гледане на деца.Благодарение на инфрачервената ночному визия на разстояние до 26 метра в тъмното, този следи бебето ще ви помогне да се грижим за вашето дете и семейство.Също така можете да съхранявате видео на своя облачном сървъра. ?【Двухдиапазонная Wifi камера за дома】 Този Wi Fi камера поддържа двойна лента Wi Fi с честота 2,4 Ghz и 5 Ghz, скорост на предаване на сигнали 5 G Wi Fi много висока. ?Забележка : Wi-Fi 5 G е по-голяма зона на покритие, слабото проникване и на кратко разстояние на предаване (3-5 м), така че камера и рутер 5 G трябва да бъдат колкото е възможно по-близо?.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория