.

.

New
Камера за сигурност с крушка Anakk 360, 2K 3MP безжични домашни камера за видеонаблюдение с честота 2,4 Ghz, двупосочна аудио, монитор за деца и домашни любимци, на закрито / н?

Камера за сигурност с крушка Anakk 360, 2K 3MP безжични домашни камера за видеонаблюдение с честота 2,4 Ghz, двупосочна аудио, монитор за деца и домашни любимци, на закрито / на открито, помещение за сигурност с розетка,

BGN 10.80

Налично
Налично

?〖Лампа за външно осветление〗〖Лесна настройка〗-за свързване на хранене се използва цокъл E27 съвместима с Алекса, така че ще ви бъде по-лесно да се насладите на тази интелигентна камера.TF карта и облачное съхранение : TF card 128 Gb (не е включена в комплекта) и допълнително облачное склад.Цветно нощно виждане.Камера с крушка с нажежаема жичка.Функцията PTZ : канче / наклон на камерата на 360 ° : 355 ° (ниво) / 120 ° (вертикално).Поддръжка на функции на екрана на камерата. ?〖Стабилна честота само 2,4 Ghz〗〖Модернизирани чипове〗 -Инженери Anakk са прекарали 8 месеца за модернизация на чип, която предоставя по-стабилна Wi-Fi мрежа, по-голямо разстояние на предаване и лесно сдвояване.Вграден ИНФРАЧЕРВЕН порт за смяна на дневен и нощен режими.Решете проблема, свързани с това, че традиционните външни камери за сигурност трябва да се свърже към външен тел. Ясни снимки с резолюция от 3 мегапиксела.Постоянно дръжте в дома си в безопасност.Можете да включите или изключване на отбелязването на приложенията в съответствие с вашите нужди.Тази интелигентна камера с крушка оборудван с функция за откриване на движение. Светлинна и звукова аларма. 3-мегапиксельное дневното зрение и ясна нощно виждане, дори в тъмното.Източник на захранване ac 110-220 Век Изображение с добро качество за нощно виждане и през деня.Намерете "Ajcloud" в Apple Store или Google Play, за да изтеглите приложението.Приложение : управление "Ajcloud".При откриване на нападателя тя може да подаде звукова и светлинна аларма и да изпрати съобщение в реално време.Отлично качество на двустранния на звука.За записване и възпроизвеждане използвайте SD-картата или облачное съхранение (SD карта в комплекта не са включени). ?〖Двупосочен звук〗 〖 дистанционно управление на приложенията〗〖Алекса〗- Камера за сигурност Anakk Light bulb, вградена във висококачествен микрофон и високоговорител ви позволява да използвате функцията на двустранния аудио за общуване със семейството си.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория