.

.

New
Amosfun селски кутия за годежни пръстени Реколта Дървена Кръгла Кутия За Пръстени Сватба Обручальная Селски Кутия За Пръстените на Притежателя на пръстените (щастлив

Amosfun селски кутия за годежни пръстени Реколта Дървена Кръгла Кутия За Пръстени Сватба Обручальная Селски Кутия За Пръстените на Притежателя на пръстените (щастливо)

BGN 2.67

Налично
Налично

н- Също едно добро решение за съхранение на огърлици, обици и други аксесоари.Малък обем и тегло, удобен за пренасяне и се съхранява.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.Ковчег за пръстените "е подходящ не само за сватби в селски стил, но и е идеален за годеж, предложения за брак в деня на Св. ковчег за годежни пръстени stic е изработена от естествено дърво в ретро и рустикальном стил.Също едно добро решение за съхранение на огърлици, обици и други аксесоари. Валентин, може да се превърне в чудесно допълнение към вашия пръстените. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Ретро и непринуден дизайн, който е идеален за сватбени церемонии в селски стил. сватбена кутия за пръстените на приносителя декор за двойки Идеално място за сватбената церемония, ангажименти, сделки ръцете и сърцето си в деня на Св.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 1 x кутия за пръстени.- Материал : Дърво.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.Ретро и непринуден дизайн, който е идеален за сватбени церемонии в селски стил.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.- Идеален за сватбени церемонии, партита по повод ангажименти, предложения за брак в деня на Св.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Валентин, както и ще се превърне в прекрасен подарък за спомен след сделки за съхранение на пръстените".- Размер : около 5,2 x 5,2 x 4,2 виж - Ретро и непринуден дизайн, който е идеален за сватбени церемонии в селски стил - На корицата На приятни думи, романтични и сладки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория