.

.

New
S. B. ARTS Умело Изработени Ръчно в Ковчег За Бижута във формата на Слон Премиум-Клас От Дърво | Дървена кутия... (Стил 12)

S. B. ARTS Умело Изработени Ръчно в Ковчег За Бижута във формата на Слон Премиум-Клас От Дърво | Дървена кутия... (Стил 12)

BGN 4.26

Налично
Налично

Дървена ковчег с цветен дизайн, ръчна изработка, размери - 5 см в дължина, 3 см в ширина и 1,75 инча височинаПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК в Ковчег за бижута индийското майсторство впечатляващо качество с богато културно-историческо наследство на индийската култура.Дървена ковчег с цветен дизайн, ръчна изработка, размери - 5 см в дължина, 3 см в ширина и 1,75 инча височина.ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК в Ковчег за бижута индийското майсторство впечатляващо качество с богато културно-историческо наследство на индийската култура. 2) Използвайте мека кърпа с течен полиролем по време на почистване, за да го спаси девствен вид.ARTS особено известен изделия са ръчно изработени от целия свят.ARTS - индийски марка на традиционните продукти са ръчна изработка, похвали своя модерен стил на живот.Нашият майстор произвеждат уникални, са единствените по рода си съдове за окончателното почивка, отразяващи съвременната дограма красота.Тези дървени кутии за бижута, ръчно изработени са оригинални произведения на изкуството.КРАСИВА ковчег за бижута с висока дърворезба показва красотата естествена индийска на дърворезбата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория