.

.

New
J JOYSAY Рейнбоу Котка Travel Jewelry Box Органайзер Малък Ковчег за Бижута, Изкуствена Кожа Дисплей Притежателя Бижута Бижутерия Пръстен Органайзер Калъф За Съхранение Пода?

J JOYSAY Рейнбоу Котка Travel Jewelry Box Органайзер Малък Ковчег за Бижута, Изкуствена Кожа Дисплей Притежателя Бижута Бижутерия Пръстен Органайзер Калъф За Съхранение Подарък за Колиета Гривни

BGN 2.33

Налично
Налично

Достатъчно голям, за съхранение на бижута, но е достатъчно малък, за да спестите място, можете да го държи в едната си ръка, могат лесно да поставите в ежедневието чанта или раница, удобни за носене със себе сиИдеален за сватбени партита, подарък за Свети Валентин, подарък за рожден ден, подарък за майка, подарък за коледа, подарък за деня на благодарността.【Материал премиум-клас】 Външен вид организатор за бижута е изработен от здрава изкуствена кожа от микрофибър, докато вътрешен материал е изработен от мека кадифена подплата, предотвращающей драскотини и удари вашите бижута.В другите дялове могат небрежно да съхранявате бижутата си.Такъв дизайн позволява да поставите повече орнаменти и ги поръчате. Моля, обърнете внимание : Не изчезва, избършете с влажна кърпа.Закопчалката добре застегивается и лесно да се отваря / затваря.Достатъчно голям, за съхранение на бижута, но е достатъчно малък, за да спестите място, можете да го държи в едната си ръка, могат лесно да поставите в ежедневието чанта или раница, удобни за носене със себе си. Размер : * 21x14x4,5 см /8. Капацитет : * 7 куки за колиета и гривни * Еластичен джоб * 8 реда на разпоредбите за пръстени * Място за съхранение на гвоздиков / обеци * Под преграда * Подвижна преграда 5. Многослойни дизайн : подвижни преграда разделя де си един от друг, и вие можете свободно да се комбинират прегради в зависимост от вашите нужди. 【Индивидуално Пространство】Ковчег за бижута е с многослойна структура, която има повече място за съхранение; конструкция на прегради удобна за разглобяване, в която могат да бъдат свободно комбинирани с фибри за настаняване на бижута. 【Голям капацитет】Вътрешната част на притежателя за украса е разделена на следните части : 7 куки за колиета и гривни, които се използват за окачване на бижута; еластичен джоб; 8 реда на разпоредбите за пръстени, място за обеци за поставяне на пръстените и ушни игли, което е достатъчно за съхраняване на 18 чифта обици.В другите дялове могат небрежно да съхранявате бижутата си. ➤ Защита на гъба : защитете своите бижута. 【Идеален подарък】 Калъф за бижута за пътуване е особен и идеален подарък за момичета, жени или гримьори, като майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятели. 【Перфектен размер】 Размер здрава и скъп подарък кутия за бижута е 21x14x4,5 см /8,27x5,5x1,78 инча. Технически характеристики на кутия за съхранение на бижута : 1. 【Идеален подарък】 Калъф за бижута за пътуване е особен и идеален подарък за момичета, жени или гримьори, като майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятели. 【Индивидуално Пространство】Ковчег за бижута е с многослойна структура, която има повече място за съхранение; конструкция на прегради удобна за разглобяване, в която могат да бъдат свободно комбинирани с фибри за настаняване на бижута.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория