.

.

New
Колие ръчна изработка - Партньори по кемпингу Колие Моя Офигенным партньори по кемпингу Нашите истории за къмпинг Завинаги Колие – подарък за кемперов Стилове на ?

Колие ръчна изработка - Партньори по кемпингу Колие Моя Офигенным партньори по кемпингу Нашите истории за къмпинг Завинаги Колие – подарък за кемперов Стилове на колиета За рожден Ден, Коледа с пощенска картичка и кутия

BGN 16.33

Налично
Налично

Този символ на вечната любов неизменно се обичаме и се намира в тенденция навсякъде ▶ При малък грижи наши бижута продължават дълго. Размери на кулон : -Височина 0,6 мкн (1,5 cm) -Ширина 1,1 мкн (2,7 см). ▶ Това изискано полированное колие не оставя у него съмнение, на вашите истински чувства. ▶ Кабелна верига се регулира и е застегивается с помощта на закопчалка-пушка. ▶ Нашите колиета няма лесно тускнеть и лющеща се.Ако не сте доволен от този трайни и полезни колиета ръчно изработени, върни го, за да се върнете на 100% от стойността на покупката.Дължина на веригата от кабел е 18 инча с разширение с 4 инча и застегивается на закопчалка-кука. ▶ Идва с карта-съобщение с надпис, като на първата фигура.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА : Красиво направен - това е подарък, който без съмнение ще се съхраняват за идните години!Размерът е подходящ за всички възрасти и обзаведени с вкус, както за мъже, така и за жени.Комплектът включва : подарък кутия. ▶ Ще стане най-хубав подарък за вашата дъщеря си за Коледа, сватба, рожден Ден, Ден на майката или подарък "просто така".Това бижу ще се превърне в уникална и с хубав подарък под формата на колиета за вашата майка, съпруга, дъщеря, син, булки, бъдещата си съпруга, гадже, приятелка, внучки, внук, на малко момиче, на семейството.Вие не можете да назначи цена смислен оценят дарове. ▶ В очарователен дизайн думата "любов", написана игриво скорописным шрифт.Време на изработка : 3-5 работни дни Време за доставка : 3-5 работни дни.МАТЕРИАЛИ и размер : Това колие е изработено от висококачествена полирана хирургическа стомана. ▶ Предлага ъпгрейд до кутията в стил махагон.Окачване на разположение в обзавеждането е от бяло злато 14 карата или жълто злато 18 карата и включва 18-инчови верига с удлинителем дължина 4 инча и с карабинер.Изненадайте любимия си човек с този прекрасен подарък днес!Това не е дреболия, а голямата изненада за любовта!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория