.

.

New
UMIRIKO, Морска Тема Риба, Морска звезда, Медузи, Малък Ковчег за бижута, Преносим Бижутериен Калъф за Пътуване, Пръстен, Медальон, Обеци, Колие, Гривна, Органайзер, Кути?

UMIRIKO, Морска Тема Риба, Морска звезда, Медузи, Малък Ковчег за бижута, Преносим Бижутериен Калъф за Пътуване, Пръстен, Медальон, Обеци, Колие, Гривна, Органайзер, Кутии за съхранение, Подаръци за Момичета, Жени

BGN 16.77

Налично
Налично

Кожа 【Високо качество】 Висококачествен външен вид изкуствена кожа, фланелевая подплата от вътрешната страна, се затваря за гладка ципа за защита на вашите бижута от външни въздействия. 【Инструкции за пране】Не мийте с вода, просто избършете с влажна кърпа. 【Преносим】 Размер 3,94x3,94x1,97 инча, много лек и удобен, в переноске, сложете го в дамска чанта или куфар, отивате на екскурзия или по работа, той ще запази ви щастливо и добро настроение по време на пътуване. 【Структура】Горната част на капака има три куката и еластичен джоб за съхранение и защита на колиета. 【Инструкции за пране】Не мийте с вода, просто избършете с влажна кърпа. 【Високо качество】 Висококачествен външен вид изкуствена кожа, фланелевая подплата от вътрешната страна, се затваря за гладка ципа за защита на вашите бижута от външни въздействия. 【Структура】Горната част на капака има три куката и еластичен джоб за съхранение и защита на колиета. 【Функция】 Малък ковчег за украса за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обици и други малки бижута и аксесоари.Долната част е с две подвижни разделителни плоча и пръстени с вдлъбнатини на притежателя.Долната част е с две подвижни разделителни плоча и пръстени с вдлъбнатини на притежателя. 【Функция】 Малък ковчег за украса за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обици и други малки бижута и аксесоари. 【Преносим】 Размер 3,94x3,94x1,97 инча, много лек и удобен, в переноске, сложете го в дамска чанта или куфар, отивате на екскурзия или по работа, той ще запази ви щастливо и добро настроение по време на пътуване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория