.

.

New
KINGX Ковчег за Бижута Ковчег за бижута с Ключ с Голям Капацитет Ковчег за бижута с чекмедже с Малка Кутия за Бижута за Пътуване Кутия За Съхранение на Бижута Контейне

KINGX Ковчег за Бижута Ковчег за бижута с Ключ с Голям Капацитет Ковчег за бижута с чекмедже с Малка Кутия за Бижута за Пътуване Кутия За Съхранение на Бижута Контейнер-органайзер jewlwey (Цвят: бордо)

BGN 42.40

Налично
Налично

Ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас Стойност на прагматизма е в отлично интегриран дизайн, проста и лека форма, квадратен контур, прост визуален дизайн. Комбинация от мерсеризованной "тъкан, материя и стил преодолява традиционните граници и използва уникална мерсеризованную плат. Разделено съхранение, конструкцията на выдвижного клон удобен за ежедневна съхранение в зависимост от вида на елементите, малки обици и сережечками, колиета под формата на голяма кутия, гривни за часовници и други аксесоари.Той е много подходящ за специални случаи, като например предложение за брак, годеж, сватба, рожден ден и годишнина.Независимо дали е визуална красота или докосване, това е уникално естетическо удоволствие.Компактен корпус и е много подходящ за ежедневна употреба и пътувания.Той е много подходящ за специални случаи, като например предложение за брак, годеж, сватба, рожден ден и годишнина. Поради ръчно измерване, моля, оставете разлика от 1-3 см, благодаря. Вътрешен плат от перлата на кадифе, висококачествен плат от перлата на кадифе, дебело, аккуратная и неравна, придающая вашите бижутата по-нежен вид.Перфектна украса : Уникален дизайн, което го прави чудесно украшение на тоалетна масичка. Комбинация от мерсеризованной "тъкан, материя и стил преодолява традиционните граници и използва уникална мерсеризованную плат.Независимо дали е визуална красота или докосване, това е уникално естетическо удоволствие. Разделено съхранение, конструкцията на выдвижного клон удобен за ежедневна съхранение в зависимост от вида на елементите, малки обици и сережечками, колиета под формата на голяма кутия, гривни за часовници и други аксесоари. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки разлики в цвят, моля, приемете 3.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория