.

.

New
Кожена Кутия За Съхранение на Обици, Дисплей, Органайзер, Преносим Двуслойни Малък Пътен Титуляр За Съхранение, Кутия за Обеци-Гвоздиков, Пръстени, Колиета, Гривни ?

Кожена Кутия За Съхранение на Обици, Дисплей, Органайзер, Преносим Двуслойни Малък Пътен Титуляр За Съхранение, Кутия за Обеци-Гвоздиков, Пръстени, Колиета, Гривни за Жени

BGN 18.20

Налично
Налично

Фурнитурная светкавица, гладка и не се заби, ефективно забавяне на окисляването на гривната 【Лесно да носите със себе си】 Размерът на тази кутия, за съхранение на обици е 15* 6. 【Дизайн с цип】 Хардуерна мълния, не е лесно ръждясва или избледнява, светкавица гладка и не заедает, му е лесно да носят със себе си, когато излезете на улицата, ефективно забавяне на окисляването на гривната. 【Функция】 за Съхранение на класификация, кажете сбогом с разстройство, организирай колиета, гривни, обеци, пръстени от пръв поглед им е лесно да се намери.8 смЦвет : бял, розов Слоевете : 2 слоя ● получавате подарък кутия * 1 ● Внимание, поради ръчно измерване на грешка е 1-2 см, което е нормално явление. 【Дизайн с цип】 Хардуерна мълния, не е лесно ръждясва или избледнява, светкавица гладка и не заедает, му е лесно да носят със себе си, когато излезете на улицата, ефективно забавяне на окисляването на гривната. 【Фланелевая подплата】 Мека фланелевая подплата позволява да се избегне триене и увреждане на аксесоари.Сортиране своите колиета, гривни, обеци, пръстени и лесно да ги намерите при първия поглед ●Технически ХарактеристикиМатериал : PU + фланельразмер : 15* 6. 【Функция】 за Съхранение на класификация, кажете сбогом с разстройство, организирай колиета, гривни, обеци, пръстени от пръв поглед им е лесно да се намери.8 ВИЖТЕ, който може да се държи в едната ръка, компактен и се побира лесно в чантата, лесни за изпълнение на ежедневните нужди. ●Детайли са Изработени от кожа, тези обеци изискана работа с чисти шевове и нежно и комфортно усещане, идеални за дома или за пътуване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория