.

.

New
Ковчег за бижута, изработени от масивно Дърво С Ключалка В Старинен Дървен Огледален Стил от Висок Клас Организация за Съхранение на Бижута Ретро Кутия Скрин, Ръчн?

Ковчег за бижута, изработени от масивно Дърво С Ключалка В Старинен Дървен Огледален Стил от Висок Клас Организация за Съхранение на Бижута Ретро Кутия Скрин, Ръчно изработени Подаръци (Череша)

BGN 8.56

Налично
Налично

Чар с усещането за лукс ✅ Лек и лесен на външен вид го прави перфектен подарък за момичета и жени, отличен подарък за майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятели и любители на украса за вашата сватба, Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Ден на благодарността. ✅ Лек и лесен на външен вид го прави перфектен подарък за момичета и жени, отличен подарък за майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятели и любители на украса за вашата сватба, Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св. ✅ Обмислен избор превъзходни материали, триизмерна форма на дръжките. ✅ Ефективно използване на пространството, независимо от това, колко много бижута може да се постави, това е дар от всеки бог на красотата.Чар с усещането за лукс.Особено куки по стените.Един от най-добрите места за подаръци, всъщност е тази красива ковчег за бижута.Един от най-добрите места за подаръци, всъщност е тази красива ковчег за бижута. ✅ 3 Варианта на цветове - 29 x 19 x 20 виж ✅ Антични Дървена декоративна витрина. ✅ Штабелированный дизайн, свободна комбинация и класификация могат да бъдат свободно демонтирани и премествани в кутия за гъвкаво съхранение. ✅ Перфектен подарък за всеки празник. ✅ Обмислен избор превъзходни материали, триизмерна форма на дръжките. ✅ Лек и лесен на външен вид го прави перфектен подарък за момичета и жени, отличен подарък за майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятели и любители на украса за вашата сватба, Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория