.

.

New
Въртящата витрина за бижута Thesoul с вграден пятислойным въртяща се кутия, за да сортирате бижута и въртящи се на 360 ° стена за бижута с 39 куки. Колиета, пръстени и бижу?

Въртящата витрина за бижута Thesoul с вграден пятислойным въртяща се кутия, за да сортирате бижута и въртящи се на 360 ° стена за бижута с 39 куки. Колиета, пръстени и бижута могат да бъдат класифицирани

BGN 30.93

Налично
Налично

Модерен външен вид : Цялата кутия е направена от висококачествен полипропилен материал, форма на капсули е кристално чиста и гладка текстураГладка стоманена топка на база осигурява постоянна ротация.Прозрачната кръгла капачка предпазва от прах и прави вътрешната част на добре видима.Текстура дръжка чекмедже с покритие кръгла. Модерен външен вид : Цялата кутия е направена от висококачествен полипропилен материал, форма на капсули е кристално чиста и гладка текстура. куки, могат да съхраняват 39 малки бижута.Вътре се намира на 5-слойная кутия-кулата за съхранение, общият размер : диаметър около 3,94 инча / 10 см и височина около 9,84 инча / 25 см, височина на един слой около 1,57 инча / 4 виж Дъното представлява двуслойни разтегателен калъф за съхранение.Това е перфектният подарък за Коледа и рождения ден за момичета, съпруги и майки. куки, могат да съхраняват 39 малки бижута. Голям капацитет : Общият размер на кутия за съхранение на бижута е : около 8,27 инча /21 см в диаметър и 14,17 инча / 36 см височина.Това е перфектният подарък за Коледа и рождения ден за момичета, съпруги и майки. Голям капацитет : Общият размер на кутия за съхранение на бижута е : около 8,27 инча /21 см в диаметър и 14,17 инча / 36 см височина.Това е перфектният подарък за Коледа и рождения ден за момичета, съпруги и майки. Въртяща се вътрешна част : Въртяща се вътрешна част удобна за съхранение на бижута. Сигурността на бижута : Силикон дизайн на куката може да попречи на носенето на бижута. Сигурността на бижута : Силикон дизайн на куката може да попречи на носенето на бижута. 9 кръг куки + 30 кв.Прозрачната кръгла капачка предпазва от прах и прави вътрешната част на добре видима. Модерен външен вид : Цялата кутия е направена от висококачествен полипропилен материал, форма на капсули е кристално чиста и гладка текстура.Размерът на вътрешната сърцевина на вътрешните 5 слоя : диаметър 3,94 инча / 10 см и височина 9,84 инча / 25 см, височина един слой 1,57 инча / 4 см Тегло : около 1930 г Опаковъчен лист : 1 * Въртящата се кутия-органайзер за бижута (включително 5 слоя завъртане на вътрешната част).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория