.

.

New
Кутия за Пръстените Yosoo Корона Рози на Дълго Стъбло Ковчег за бижута с цвете на Дълго Стъбло Опаковка Пръстени за Годежни Пръстени/В Деня на Св. Валентин/Венчален пр

Кутия за Пръстените Yosoo Корона Рози на Дълго Стъбло Ковчег за бижута с цвете на Дълго Стъбло Опаковка Пръстени за Годежни Пръстени/В Деня на Св. Валентин/Венчален пръстен (2 броя)

BGN 2.67

Налично
Налично

9 бр : без съжаление.Изглежда като 10 броя : идеален. : съхранявайте здрав.it това е добър подарък за семейството, приятелите и любимата си, той е подходящ и за деня на Свети Валентин, годежен пръстен, за съхранение на сватбени декорации.тегло : 65 грама, моля, обърнете внимание : само кутия с розови кръгчета без пръстен. 101 роза : вечна любов. офертата трябва да използвате нашата кутия с рози, за да се омъжи за него! !!наистина е добра идея!първокласен atmosphere. : радвам се да се запознаем.Модерен, романтичен, оригиналност различен. молим за вашето разбиране. Материал : кадифе + от пластмаса + пяна. 99 от рози : вечността. 100% чисто нов и високо качество, специална структура, ви прави уникален. 100 от рози : по-дълъг живот. 3 предмет : АЗ ТЕ ОБИЧАМ. 100% чисто нов и високо качество, специална структура, ви прави уникален.Цвят : както е показано на снимката.Материал : Кутия с байковыми пръстени, пластмасова дръжка. офертата трябва да използвате нашата кутия с рози, за да се омъжи за него! !!наистина е добра идея!първокласен atmosphere.Малка кутийка за пръстени с червена роза с изкуствени листа за украса, виж снимката. 11 броя : те обичам цял живот.тегло : 65 грама, моля, обърнете внимание : само кутия с розови кръгчета без пръстен.Стил : Кутия с розови кръгчета.it това е добър подарък за семейството, приятелите и любимата си, той е подходящ и за деня на Свети Валентин, годежен пръстен, за съхранение на сватбени декорации.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория