.

.

New
MUEUSS Кутия-Органайзер за бижута за Момичетата И Жените, Идеален Подарък, Преносим Бижутериен Калъф за Пътуване с Огледало и Ключ За Колиета, Обеци, Пръстени, Гривни (?

MUEUSS Кутия-Органайзер за бижута за Момичетата И Жените, Идеален Подарък, Преносим Бижутериен Калъф за Пътуване с Огледало и Ключ За Колиета, Обеци, Пръстени, Гривни (Розов)

BGN 0.67

Налично
Налично

без мирис, водоустойчив и антиабразивная и лесно се почистват с влажна кърпаУслуги екип MUEUSS отговори в рамките на 24 часа и ще ви даде задоволителен отговор.Ковчег за бижута MUEUSS е изработена от gourmet изкуствена кожа, вътрешността е изпълнена с уникален дизайн креативно пространство. 【Идеален подарък】 : като подарък за жени (семейството, любимия човек, приятелите, колегите) за Ден на майката, Ден на Св. 【Вашето удовлетворение е нашето щастие 】 : Вие може да лети със сигурност, всички изисквания или оплаквания, моля, свържете се с нас на докладите.Можете визуално да видите всичките си скъпоценни аксесоари, опростяване на избор, при това разбираясь в космоса!.Ретро заключване с ключ балансира елегантен външен вид и практичността на този подарък кутия за бижута.Освен това, той има 12 кръгови канали и 32 карти за проучване на ушите. 【Отличен дизайн оформление】 : Нашата кутия-органайзер за бижута е с 2 кутия за гривна и малки аксесоари, 2 прибиращи дъски за колиета с 8 куки за дългия колиета, които ще ви помогнат да не обърка вашите колиета. Ако приятелката ти или дъщеря обичат де, това ще бъде най-добрият подарък.Можете визуално да видите всичките си скъпоценни аксесоари, опростяване на избор, при това разбираясь в космоса!.Освен това, тази кутия-органайзер за бижута с подходящ размер, които са поставени в чантата или багаж.Това ще запази вашите бижута организирани и подготвени за носенето.Никога не се притеснявате за загуба на ценности. 【Елегантен и луксозен външен вид】 : Размер : 7 x 5,5 x 5,2 (Д x Ш x В) в затворено състояние.Прегради за съхранение с ръцете си позволи да пусне всичките си бижута в ковчега за бижута.Никога не се притеснявате за загуба на ценности.Освен това, той има 12 кръгови канали и 32 карти за проучване на ушите. голдън заключване с ключ, който се заключва ковчег, за да защити украса от загуба.Ковчег за бижута MUEUSS е изработена от луксозна изкуствена кожа отвън, с мека кадифена подплата, екологично чист МДФ и висококачествена фланела вътре, което е идеално защитава вашите бижута.Ковчег за бижута MUEUSS е изработена от луксозна изкуствена кожа отвън, с мека кадифена подплата, екологично чист МДФ и висококачествена фланела вътре, което е идеално защитава вашите бижута. 【Елегантен и луксозен външен вид】 : Размер : 7 x 5,5 x 5,2 (Д x Ш x В) в затворено състояние.Освен това, тази кутия-органайзер за бижута с подходящ размер, които са поставени в чантата или багаж. 【Обмислени детайли САМ】 : Вградени стъкло огледало е удобно за ежедневен грим и обличане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория