.

.

New
CDHPET Саксия за домашни любимци, Подложка за кучешки, Изкуствена Трева за Кучешка Пот, Преносим подложка за Приучения към гърне на трева за вътрешна и външна употреба

CDHPET Саксия за домашни любимци, Подложка за кучешки, Изкуствена Трева за Кучешка Пот, Преносим подложка за Приучения към гърне на трева за вътрешна и външна употреба (16 x20, 17 x27, 18 x13, 27x34) (27x 34)

BGN 21.66

Налично
Налично

【Размери】 : 27 "x 34"Преносими и устойчиви на атмосферни влияния, идеален за използване на закрито, веранди, на двора или на балкона.Това е нормално и не боли продукт. Не поставяйте билков мат в пералнята или сушилнята.Идеален като дрессировочного инструмент за вашето кученце, а също много помага на кучето по-възрастен.Ако имате проблем с премахването на неприятни миризми от вашия килима, ние ви предлагаме да закупите почистващи средства за премахване на неприятните миризми от тревата. 【Следпродажбено обслужване 】 : Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си. 【Използване на закрито и открито,】 : Продуктът се състои от две малки саксии за домашни любимци, които могат да бъдат демонтирани или се събират в съответствие с вашите нужди.Цвят на изображението на продукта може да се различават малко в зависимост от реалния получен продукт. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си. 【Лесно почистване】 : Подвижен 3-слойная конструкция улеснява почистването, е достатъчно просто да изплакнете с топла вода и сапун.Идеален като дрессировочного инструмент за вашето кученце, а също много помага на кучето по-възрастен. След няколко приложения, може да забележите, че билков мат може да се пропука по ъглите.Нетоксичен и безопасен за използване с вашия домашен любимец.Преносими и устойчиви на атмосферни влияния, идеален за използване на закрито, веранди, на двора или на балкона. 【Използване на закрито и открито,】 : Продуктът се състои от две малки саксии за домашни любимци, които могат да бъдат демонтирани или се събират в съответствие с вашите нужди.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория