.

.

New
Cabilock 6 бр. Кутия купищата с Капаци Сгъваема а обувките Кутия с Прозрачен Контейнер с Капак Кутии За съхранение Прозрачна, а обувките Скоростна Кутия За съхранение н?

Cabilock 6 бр. Кутия купищата с Капаци Сгъваема а обувките Кутия с Прозрачен Контейнер с Капак Кутии За съхранение Прозрачна, а обувките Скоростна Кутия За съхранение на Обувки Сгъваема а обувките скоростна Кутия За

BGN 8.40

Налично
Налично

пластмасови кутии за обувки Нашата кутия за съхранение на обувки - задължителният органайзер в гардероба, за да си обувки изглеждаше така, както тогава, когато за първи път в нея се влюбва ПЛАСТМАСОВА КУТИЯ ЗА ОБУВКИ - Штабелируемая дизайн, шкафове, шкаф за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, шкаф за съхранение или където желаете. СКОРОСТНАТА-Нашата кутия за обувки ще ви помогне да спестите малко място и лесно да се обработва, за да пести място.УДЕБЕЛЕНА КУТИЯ за обувки - Штабелируемая дизайн, шкафове, шкаф за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, шкаф за съхранение или където пожелаете.КУТИИ за обувки ЗА бягане ОТ ПРОЗРАЧНА ПЛАСТМАСА, които могат да штабелировать - Изработени от материал, утолщенного и трайно.КОНТЕЙНЕР ЗА ОБУВКИ - Кутия за съхранение на обувки могат да се появят, те са подредени един върху друг, много по-устойчиви и тяхното не е лесно да падне. скоростната - Нашата кутия за обувки ще ви помогне да спестите малко място и лесно да се разглобява за да се спести място.КОНТЕЙНЕР ЗА ОБУВКИ - Кутия за съхранение на обувки могат да се появят, те са подредени един върху друг, много по-устойчиви и тяхното не е лесно да падне. - Материал : полипропилен за съхранение на обувки - Също организаторите за шкафове и съхранение, шкафове за съхранение, срок на годност-органайзер за съхранение на малки предмети, прозрачни контейнери за обувки. - Бистра задвижваната, можете лесно да намерите своите обувки, без да се отваря кутията за съхранение на обувки.Описание на продукта Кутия-органайзер за обувки Кутия за съхранение на обувки штабелируемая, рафтове за обувки в шкафове, шкаф за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, гардероб за съхранение или където и да сте пожелали.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория