.

.

New
Toyvian Кутия За съхранение на Обувки Прозрачни Штабелируемые Маратонки С най-Високо Берцем, Калъф За Съхранение на Баскетболни Обувки, Дебели Контейнер-Дисплей, Орга

Toyvian Кутия За съхранение на Обувки Прозрачни Штабелируемые Маратонки С най-Високо Берцем, Калъф За Съхранение на Баскетболни Обувки, Дебели Контейнер-Дисплей, Органайзер За Обувки, Опаковки 24 бр.

BGN 39.41

Налично
Налично

Прозрачен дизайн ви позволява много по-лесно идентифициране на съдържанието вътре, което дава възможност да се спести вашето време за използване в малки пространства, например в общите помещения, обувки шкафове, малки гардеробных и т.Характеристики - Цвят : Е Бяло.Разтегателен тип ви позволява лесно да съхранявате нещата и се пести място.Прозрачен дизайн ви позволява много по-лесно идентифициране на съдържанието вътре, което дава възможност да се спести вашето време.Разтегателен тип ви позволява лесно да съхранявате нещата и се пести място.Пратката включва 6 х чанти за обувки. Трайни пластмасови кутии предпазват обувки от прах и влага. Трайни пластмасови кутии предпазват обувки от прах и влага. за използване в малки пространства, например в общите помещения, обувки шкафове, малки гардеробных и т.Изработена от висококачествена пластмаса за трайно и практично използване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория