.

.

New
Zerodeko 6 бр., флип-обувки, Бял Калъф за стайлинг на коса, Прозрачен, Сгъваема, Голям, за Организаторите, Контейнер за чекмеджета, Штабелируемый, За склад, Офис Организат?

Zerodeko 6 бр., флип-обувки, Бял Калъф за стайлинг на коса, Прозрачен, Сгъваема, Голям, за Организаторите, Контейнер за чекмеджета, Штабелируемый, За склад, Офис Организатор, Кутии - Пластмаса, Дебели, Прозрачен, L

BGN 14.28

Налично
Налично

Информация за стоки, Контейнери за съхранение на обувки кутии Кутия за съхранение на обувки можете да штабелировать, поставки за обувки за шкафове, закачалки за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, гардероб за съхранение или където пожелаете - Материал : полипропиленова прозрачна кутия за обувки - Размер : 23,5x33 кутия за съхранение на обувки.КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ ПРОЗРАЧНИ, ШТАБЕЛИРУЕМЫЕ - Изработени от материал удебеляване.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Голям капацитет и може да бъде штабелирован за различни помещения в коридора, килера или под леглото.Контейнер за обувки Нашата кутия за съхранение на обувки - това е незаменим органайзер в гардероба, за да си обувки изглеждаше точно така, както тогава, когато за първи път в нея се влюбва. - Штабелируемая дизайн, шкафове, шкаф за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, шкаф за съхранение на вещи или където и да било другаде, където имате кутии за съхранение.КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Нашата кутия за съхранение на обувки ще ви помогне да спестите място и лесно да се разглобява за да се спести място. - Дръжте у дома, кухни и офиси в ред.Пратката включва 6 x кутия за обувки, Особености -Прозрачна задвижваната, можете лесно да намерите своите обувки, без да отваряте органайзер за обувки над вратата.КУТИИ ЗА ОБУВКИ - Здрава рамка от удароустойчив полистирол и 12 чекмеджета. - Произведен от материал, утолщенного, както и контейнери за съхранение на обувки кутии може да штабелировать. органайзер за обувки. - Цвят : Бяла Кутия за съхранение на обувки.КУТИИ ЗА ОБУВКИ - Здрава рамка от удароустойчив полистирол и 12 чекмеджета.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Голям капацитет, който може да штабелировать в съответствие с различните помещения в коридора, килера или под леглото.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория