.

.

New
Поставка За крака В Душата, Поставка За Крака в Банята, Устойчива на Педала За Краката В Банята, Поставка За Крака В Банята, Бреющие Крака За Измиване на Краката В Ба?

Поставка За крака В Душата, Поставка За Крака в Банята, Устойчива на Педала За Краката В Банята, Поставка За Крака В Банята, Бреющие Крака За Измиване на Краката В Банята

BGN 1.33

Налично
Налично

Елегантен и модерен външен вид, изящна изработка производство, практичен и важен инструмент в банята Лек и малък по размер, лесно се инсталира на стената на банята, устойчива конструкция. Елегантен и модерен външен вид, изящна изработка производство, практичен и важен инструмент в банята. Изработен от висококачествен ABS - и силиконов материал, безопасен и екологично устойчив, стабилен и издръжлив, устойчив на употреба.Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и силикон, безопасен и экологичен, стабилен и издръжлив, траен в употреба. Списъка с пакети : 1 x Поставка за краката, за душата.Специален инструмент, предназначен за душа в банята.Педал с вендузата можете да залепите на всяка гладка повърхност. Лесен монтаж и демонтаж, удобен за измиване на краката си и да ги обръсне.Специален инструмент, предназначен за душа в банята.Място на употреба : Баня, тоалетна и т.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shower Foot Rest
Material:
ABS+Silicone
How to Use:
It needs to be adsorbed on the wall surface such as floor tiles and can be used on the wall.
Use Place:
Bathroom, toilet, etc.
Package List:
1 x Shower Foot Rest :
Новинка

Подобни продукти в категория