.

.

New
DOITOOL 3 бр. Рафтове Шампоан на Метал за Пране на Домашна Мрежа Бокс Офис Рафт за Климатик Плаващ Без Душа Xcm cm Стая Caddy Спалня на едно Гише Пробиване на стени Подвесное ?

DOITOOL 3 бр. Рафтове Шампоан на Метал за Пране на Домашна Мрежа Бокс Офис Рафт за Климатик Плаващ Без Душа Xcm cm Стая Caddy Спалня на едно Гише Пробиване на стени Подвесное Съхранение

BGN 13.61

Налично
Налично

Окачен тава за килера : Тя е проста конструкцияокачен тава за кабинет има прост, но практичен дизайн, който можете да използвате за съхранение на всякакви всячины в неподвижно положение. -Багажник за съхранение има носеща способност и е подходящ за съхранение на вещи в хотели, баните и на други места., Поставка за баня : Просторен багажник за съхранение ще ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва, без да губите време.поставка за подправки, Това ще бъде перфектен подарък за вашите семейства и приятели.Той е подходящ за бани, кухни, дневни и спални. -Материал : желязо - Размер : 26,00 X14,00 X13,00 см/10,22 X5,50 X5,11 инча-Функция не се нарушава, тя няма да навреди на стената и не оставя следи при премахване.Описание на продукта Органайзер за баня върху тоалетна Нашата подвесная метална количка е изработена от чугун, отличава се с отлична издръжливост и практичност. -Багажник за съхранение ще ви помогне да се съхранява на различни стоки за баня или кухня, удобни за използване.Пратката включва 1 х стенни кошница Характеристики -Голям капацитет за съхранение ви дава възможност да съхранявате по-големи обекти, максимално използване на пространството на вашето семейство.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория