.

.

New
5 бр. Състав за Дизайн на ноктите, Водоустойчив Кристали За Нокти, Прозрачна Измервателна Линийка, Ултра-Touch Натиснете за Нокти, Инструмент за Измерване на Размера н?

5 бр. Състав за Дизайн на ноктите, Водоустойчив Кристали За Нокти, Прозрачна Измервателна Линийка, Ултра-Touch Натиснете за Нокти, Инструмент за Измерване на Размера на нокти от PVC

BGN 1.67

Налично
Налично

Текст под формата на мека линия на опркби и лесно да се идентифициратПрозрачност и висока яснота на изображението.Прозрачна линийка за маникюр.Прозрачност и висока яснота на изображението.Идеално съответства на вътрешния размер на нокътя.Текст под формата на мека линия на опркби и лесно да се идентифицират.Измерване на носимого парчета от пирон, Измерване на пробиване пирон. Размер : 10,7 * 3,3 см, 4,21 инча * 1.Идеално съответства на вътрешния размер на нокътя.Пратката съдържа : 5 бр. линия за измерване на ноктите.Измерване на носимого парчета от пирон, Измерване на пробиване пирон.Пратката съдържа : 5 бр.Пратката съдържа : 5 бр.Мека линия ультратонкая, сверхмягкая и сгъваема.Мека линия ультратонкая, сверхмягкая и сгъваема. линия за измерване на ноктите. Размер : 10,7 * 3,3 см, 4,21 инча * 1. Линия за измерване на ноктите Размер : 10,7 * 3,3 см, 4,21 инча * 1,3 инча Тип на продукта : Линия за измерване на нокти Цвят : прозрачен Материал : пластмаса Описание : Прозрачна линийка за маникюр, която е подходяща за чорапи, за измерване на парчета нокти, за пробиване на ноктите Прозрачна с висока разделителна способност и отговаря на вътрешния размер на нокътя Мека линия ультратонкая, супер мека и сгъваема Мека линия текст на ясен и лесно идентифицируемый Може да се измери диаметърът на кръглата тренировки и стоманени топки Малка и преносима.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория